Oana Zăvoranu o face praf pe Oana Roman, după ce s-a pozat în body mulat: „Iar ai îndoit cada și pereții de la Photoshop”

Publicat: 04/01/2021 | 23:13

2020 a trecut, dar nici în 2021 Oana Zăvoranu nu o iartă pe Oana Roman! După ce aceasta s-a pozat într-un body negru și extrem de mulat, bruneta a postat-o la ea pe story și a făcut-o praf din nou.

Oana Zăvoranu a dat din nou de pământ cu Oana Roman, cea pe care o acuză că folosește prea mult Photoshop și își distorsionează fotografiile. Mai mult, bruneta s-a grăbit să o jignească din nou și să spună despre ea că a scăpat de kilogramele în plus tot prin intermediul aplicațiilor.

„Ia uite-o mă pe asta de stătea cu regii la masă. Cum vă cerșește bani pentru ceaiul de că***e chiar de dimineață.
Iar ai îndoit de la Photoshop cada și pereții din jurul tău? Mitomana pământului” a scris Oana Zăvoranu, în story-ul postat cu Oana Roman, pe contul său de Instagram.

Oana Roman s-a despărțit de Marius Elisei

Oana Roman a încheiat un capitol din viața ei, relația cu Marius Elisei. După șase ani, cei doi s-au despărțit, iar lucrurile nu par că s-au terminat cu bine. Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Intagram că nu păstrează legătura cu Marius, deși ar mai avea multe lucruri de lămurit.

Oana Roman a fost pusă în fața faptului împlinit și a trebuit să se conformeze deciziei pe care a luat-o Marius. Chiar dacă nu și-a dorit o despărțire, nu a avut ce face. Vedeta a declarat că a luptat pentru relație, însă se pare că nu a fost suficient, iar Marius a decis să plece.

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.