Oana Zăvoranu o desființează pe Alina Ceușan. Bruneta dă de pământ cu influencerița: „Urlă sărăcia în tine”

Publicat: 08/12/2020 | 16:15

Oana Zăvoranu duce scandalul cu influencerii la un alt nivel. Bruneta a făcut-o praf din nou pe Alina Ceușan, despre care spune că urlă sărăcia în ea și punctează faptul că nu are niciun pic de feminitate.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu a intrat într-un război complex cu influencerii din România. 

După ce le-a criticat pe rând pe divele din online care promovează produse și mint oamenii care le urmăresc. Una dintre cele care au intrat în „gura” vedetei este chiar Alina Ceușan, căci Oana Zăvoranu nu are nicio reținere să-și spună părerea despre ea.

”Băi, baragladinelor, sunteți pe ”sufrir mucho”, nu? Potole-te că nu be@# nici p…. la voi să dați vreun autograf. Ea a BUL@#$, ca să știți când vorbesc de ea cine e. Așa se ”baricadează” ”Bul@#$”, murdărita asta de ingliș la gură după ce se dă cu cremele ”minune”. Te camuflezi, nebuno din porumb, ți-e că te ”asaltează” fanii Michael Jackson?”,spunea în urmă cu ceva vreme Oana Zăvoranu despre Alina Ceușan.

Oana Zăvoranu, despre Alina Ceușan: „Urlă sărăcia în tine”

Printre multele replici pe care i le-a adresat, Oana Zăvoranu i-a spus Alinei Ceușan că este săracă și că nu are niciun pic de feminitate, făcând astfel referire la modul în care blondina arăta înainte de a apela la bisturiu.

„Dar toate ați fost așa urâțele cu craci, de fapt? Mulțumesc, Doamne, că nu am avut nevoie de operații decât că am vrut eu țâțe… în rest, nimic. Adică ați „forjat” din fragedă pruncie medicii esteticieni. Și bani de operații de unde ai avut? Că urlă sărăcia în tine, văd din imagini. (…) Toate arată ca niște băieței… feminitate fix zero. Unde e feminitatea, apropo, băiatule?”, continua atunci diva.