Oana Zăvoranu, mesaj subliminal la adresa soțului care a „tradus-o” cu alta: „Anul ăsta o să…”

Publicat: 05/01/2020 | 15:03

Mesajele pe care Oana Zăvoranu le postează în mediul online pot fi citite în mai multe ”chei”, de fiecare dată, iar cei care încearcă să intuiască tot ceea ce vrea să transmită vedeta trag concluzii din care reiese că una scrie și… alta transmite. Plus că destinatarul este, din punctul acestora de vedere, extrem de important. 

Cum Oana și soțul său nu au mai interacționat, online, ca altădată, s-a speculat asupra unei posibile separări. Cei doi au apărut împreună, părând foarte atașați unul de celălalt, iar zvonerii au rămas cu buzele umflate. Acum, Oana Zăvoranu a postat un mesaj în mediul online, focoasa vedetă scriind că are o presimțire. Simte că anul 2020 ”o să fie cel mai bun”. Și asta cu atât mai mult cu cât este ajutată și de predicțiile astrale.

”Anul asta o sa fie cel mai bun… simt asta, iar ales predictiile astrale o spun si ele. Sa aveti un an bun asa cum mi-l doresc mie, familiei mele si celor care conteaza pentru mine ????”, a scris Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu a început anul cu un optimism debordant

”De aceea sunt „unele” invidioase”

Așa cum se întâmplă de fiecare dată când Oana postează un mesaj pe rețelele sociale, fanii au reacționat: ”Mai bun?! Se poate mai mult ptr tine, Oana?”, ”Ai grija de tine ! Multa sanatate, liniste si putere de munca!”, ”????????????????Felicitari Oana chiar te admir esti superba????????”, ”La mulți ani cu sănătate și noroc în toate !!!!!”, ”???????? Beautiful Oana”, ”Wow, ești superbă ❤️❤️❤️❤️”, ”Te pup Oana! Esti cea mai tare!”, ”Esti frumoasa. De aceea sunt „unele” invidioase. Respect pt tine”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de vizitatorii paginii.