Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor săi bolidul de lux pe care îl conduce: ”Dacă aș vinde o haină de-a ta, mi-aș cumpăra casă… Dar mașina asta?”

Publicat: 17/02/2020 | 12:28

Oana Zăvoranu lovește din nou, de data aceasta printr-o fotografie pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Iar fanii Oanei au avut de ce să fie surprinși. Vedeta le-a arătat bolidul de lux – tunat – pe care îl conduce, reacțiile neîntârziind să apară. 

Oana și-a tunat bolidul, iar rezultatul este unul spectaculos. Dar Oana Zăvoranu nu depune niciodată armele, așa că astfel de surprize sunt binevenite în mediul online. Nonconformistă, vedeta ține să demonstreze, de fiecare dată, că e ”bazată” la toate capitolele, așa că o astfel de investiție trebuie înțeleasă, la justa valoare de zeci de mii de euro, în acest context.

”Wow superba ! Ce model este ? Caii putere ?? Sa te bucuri de aceasta bijuterie zi de zi ! ??”, ”Dacă as vinde o haină de-a ta, mi-aș cumpăra casă.. ? Dar mașina asta!? ?‍♀️”, ”Era vorba de bani aruncați aiurea, cand alții dorm în scări de bloc… ?”, ”Numai bine arată lângă gardul ăla de sarma ? Sa o stăpâniți sănătoși ?”, ”THE BEST?”, au fost câteva dintre comentariile postate de vizitatorii paginii de Instagram a vedetei.

Oana Zăvoranu: ”Nu mai credeam în dragoste…”

Oana Zăvoranu s-a cununat civil cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. S-au căsătorit și religios, ulterior, iar naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. Vedeta recunoaște că nu mai credea în dragoste atunci când și-a descoperit ”jumătatea”, însă consideră că soțul său este chiar ”stâlpul” de care avea nevoie.
„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie.”, a declarat Oana Zăvoranu.