Oana Zăvoranu își dorește doi copii cu soțul ei Alex Ashraf „Copilul numărul 1 e pe vine”

Publicat: 26/12/2020 | 12:50

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf sunt puși pe „treabă”. Actrița și soțul ei își doresc doi copii, iar primul se pare că este deja în „fabrică”.

Oana Zăvoranu a mărturisit de-a lungul timpului că nu este fană „copii” și că dorința de a fi mamă nu a prea existat în viața ei.

”Nu iubesc copiii. Nu-i suport, pentru că mi se pare că o mare parte din copii sunt așa grinch, care se tăvălesc, țipă, bagă degetele în priză. Ăștia sunt copii educați (n.r. copiii unei prietene), frumoși, inteligenți și genul acesta de copii, da, îmi plac. Nu, nu sunt terorizați. Că dacă sunt terorizați că li se dă tot ce vor, cred că mulți copii și-ar dori să fie terorizați atunci”, a declarat Oana Zăvoranu pentru Antena Stars.

Însă, „Querida” a punctat că i-ar plăcea să aibă copii, dacă ar avea cetățenie americană.

”Mereu m-am gândit că sunt americană și m-am simțit așa. Dacă o să fie vreodată să am un copil cu Alex, aș vrea să aibă cetățenie americană”, a mai adăugat ”Querida”.

CITEȘTE ȘI: Oana Zăvoranu, o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca: “Marș la coteț, toți din familia asta «bună»”

Alex Ashraf: „Copilul numărul 1 e pe vine”

Alex Ashraf se pare că este  cel mai dornic de a deveni tată, cât mai curând.

”Cum adică dacă ar fi să fie vreodată? Nu că dacă o să fie, o să fie! O să fie cât de curând”, a spus Alex.

Mai mult decât atât, soțul Oanei Zăvoranu a dat din „casă” și a precizat că primul copil deja este „plănuit”.

Copilul numărul 1 e pe vine. Nu are cum să vină acum, că nu poate Oana într-o lună să și nască.”, a mai spus Alex Ashraf.