Oana Zăvoranu, în “război” cu Dorian Popa + Răzvan Ciobanu, plâns la doi ani după moarte. “Dorul de el doare”

Publicat: 23/04/2021 | 21:30

CANCAN NEWS este doar la un click distanță. Vă prezentăm cele mai tari subiecte din showbizul românesc și nu numai. Apăsați butonul PLAY pentru o nouă experiență de neuitat.

SECRETELE DIVORȚULUI CARE A ȘOCAT SHOWBIZUL

Au trecut 10 ani de la divorțul dintre Iri și Moni, dar abia acum s-a aflat adevărul! Fostul milionar de la Izvorani a dat cărțile pe față și a vorbit despre momentul rupturii dintre el și cea care i-a fost soție. Declarații spumoase, la CANCAN NEWS.

„DEVALIZATORUL HIDROELECTRICA”, PETRECERI FARAONICE PE TĂRÂMUL PIRAȚILOR

A făcut ravagii până și în Gambia și este vânat pentru ilegalități, dar el petrece ca un șeic! Avem imagini incendiare cu miliardarul român care se distrează ca în filme, pe insula bogaților din Marea Caraibelor și vi le arătăm și vouă!

OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA, ÎN CONFLICT

Oana Zăvoranu și Dorian Popa sunt în conflict! Sărutul lor din toamna trecută se dovedește a fi doar ”un foc de paie”. CANCAN NEWS vă prezintă declarațiile protagoniștilor noii dispute din showbiz.

DOI ANI DE LA MOARTEA LUI RĂZVAN CIOBANU

La doi ani de la moartea lui Răzvan Ciobanu, familia îl plânge neîncetat. Mama regretatului designer se pregătește să-l pomenească așa cum se cuvine, dar tot nu poate accepta că fiul ei a dispărut prea devreme. CANCAN NEWS vă prezintă declarații exclusive făcute de apropiații celebrului creator de modă.

TUNATE ȘI BOMBATE, E GREU SĂ TREACĂ NEOBSERVATE

Au cele mai bombate posterioare și cu greu te poți abține să nu întorci privirea după ele. Bianca Drăgușanu, Alina Laufer, Brigitte Pastramă, Loredana Chivu sau Roxana Vașniuc fac deliciul privitorilor, ori de câte ori se afișează mulate și super, super hot!