Oana Zăvoranu, dezvăluiri din căsnicia cu Alex Ashraf: ”Se pierduse la un moment dat ceva”

Publicat: 15/12/2020 | 13:58

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri din căsnicia cu Alex Ashraf. Vedeta a mărturisit că, la un moment dat, au existat momente tensionate între ea și soțul ei.

Se iubesc și se susțin necondiționat. Însă… într-o căsnicie nu poate fi mereu totul numai lapte și miere. Fiecare relație are perioade de suișuri și coborâșuri, însă Oana și Alex au reușit să treacă peste orice obstacol.

Cei doi au reapris flacăra pasiunii atunci când monotnia le-a dat târcoale. Iar… pandemia de coronavirus le-a închegat și mai mult relația.

”Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra. Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat Oana la Antena Stars.

”Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus și Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au cununat religios în 2017

Oana Zăvoranu s-a cununat religios cu Alex Ashraf în 2017, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a cunoscut sufletul pereche și nici nu își imagina că va ajunge vreodată în fața altarului. (CITEȘTE ȘI: CUM A REACȚIONAT OANA ZĂVORANU CÂND A VĂZUT CĂ TOATE VEDETELE PE CARE LE-A CRITICAT O DAU ÎN JUDECATĂ)

”Dacă mi-ar fi zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie

Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, spunea Oana Zăvoranu.