Oana Zăvoranu dă iar de pământ cu Oana Roman. Ce a spus bruneta, la adresa „rivalei”: „Vrem să murim de bătrânețe”

Publicat: 16/12/2020 | 17:28

Oana Zăvoranu ne-a obișnuit pe toți cu stilul său excentric și cu vorbele pe care mereu le are la ea. Dacă v-ați gândit că a slăbit-o vreo secundă pe Oana Roman și că a încetat să o mai critice, aflați că nu este deloc așa! Bruneta a lansat un nou atac la adresa rivalei ei și de această dată.

Pe contul ei de Instagram, Oana Zăvoranu a lansat un nou atac la adresa Oanei Roman, după ce aceasta a început să se afișeze naturală și cu părul creț.

În timp ce Oana Roman le explica de zor internauților cum își face părul și ce produse urmează să testeze în următoarele două săptămâni, Oana Zăvoranu a început atacul la adresa ei. „De ce ne faci asta? Vrem să murim de bătrânețe” a scris Oana Zăvoranu, după ce a repostat un story de-al Oanei Roman.

Ce reacție a avut Oana Zăvoranu, atunci când a aflat că vedetele pe care le-a criticat o dau în judecată

Oana Zăvoranu a reacționat pe pagina sa de socializare, după ce vedetele din online au anunțat că o vor da în judecată pentru criticile și jignirile aduse în ultimele săptămâni.

„Funcționați doar în gloată. Eu sunt singură și asumată. Așa, să nu-mi pronunțați numele că mi-l murdăriți.”, și-a început Oana Zăvoranu discursul pe Instagram.

Imediat după, a urmat o serie de comentarii la adresa fiecarei vedete din online care a postat mesajul la adresa Oanei Zăvoranu, prin care anunță public că vor acționa pe cale legală pentru a-i cere socoteală actriței.

Despre Oana Roman, una dintre cele mai criticate vedete din „lista” ei, Oana Zăvoranu scrie: „Peppa, tu sigur vrei să faci bani de pe urma mea să îți iei câtă pizza poți.”

Nici Anda Adam nu a „scăpat” fără un comentariu din partea actriței: „Andule, tu ești bărbatul gloatei, am înțeles… bravo, co**e, fii bărbat!”