Oana Zăvoranu câștigă pe ”bandă rulantă” procesele cu influencerițele

Publicat: 08/01/2021 | 23:47

Oana Zăvoranu câștigă pe ”bandă rulantă” procesele cu influencerițele. După ce a „bifat” o ”primă rundă” cu Anda Adam, vedeta din serialul „Sacrificiul” a mai înregistrat două victorii. 

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de ultimă oră legate de mega-disputa din showbiz dintre Oana Zăvoranu și cinci dintre cele mai cunoscute persoane publice din România.

La scurt timp după ce a câștigat o ”primă rundă” cu Anda Adam, actrița din ”Sacrificiul” a mai bifat două victorii importante. Recent, magistrații de la Judecătoria Sectorului 1 din București s-au pronunțat în procesele intentate pe numele Oanei Zăvoranu de Oana Roman și Alina Ceușan. În ambele decizii, judecătorii au respins ca neîntemeiate cererile de emitere a unei ordonanțe președințiale.

De precizat că Oana Roman și Alina Ceușan pot contesta decizia judecătorilor. Deciziile magistraților nu sunt definitive și pot fi atacate cu apel în termen de 5 zile de la pronunțare. (NU RATA: OANA ZĂVORANU O FACE PRAF PE OANA ROMAN, DUPĂ CE S-A POZAT ÎN BODY MULAT)

Oana Zăvoranu a câștigat și procesele cu Oana Roman și Alina Ceușan

Cinci procese dintr-un foc, la finalul lui 2020

După ce au fost în mod repetat „luate în vizor” de Oana Zăvoranu, influencerițele au luat atitudine și i-au declarat și ele ”război” actriței. Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan, dar și Adelina Pestrițu s-au adresat instanței de judecată. Astfel, la finalul anului 2020, soția lui Alex Ashraf s-a ales cu cinci procese.

Fiecare dintre cele cinci vedete a înregistrat câte o acțiune la Judecătoria Sectorului 1 din București, care are ca obiect ordonanță președințială. Iar în dreptul ”pârâtului” figurează numele Oanei Zăvoranu. Din câte se pare, Oana Roman, Cristina ICH, Anda Adam, Alina Ceușan și Adelina Pestrițu doresc ca instanța de judecată să îi interzică actriței din serialul „Sacrificiul” să mai folosească, în public, numele lor.(DETALII AICI)

Oana Zăvoranu în război deschis cu influencerițele

Afirmații fulminante la adresa Oanei Roman

Oana Zăvoranu a „luat-o la țintă” pe Oana Roman după ce a aflat de despărțirea de soțul său, Marius Elisei. Actrița a “taxat-o” pe fiica fostului premier Petre Roman și pentru că a acceptat să meargă într-o emisiune TV ca să vorbească despre divorțul lui Pepe de Raluca. (NU RATA: OANA ZĂVORANU REVINE ÎN LUMINA REFLECTOARELOR. VEDETA ȘI-A LANSAT EMISIUNE PE YOUTUBE)

Oana Zăvoranu a criticat-o pe fiica fostului prim-ministru inclusiv pentru reclamele pe care le face la diferite produse și servicii. “Ce faci? Iar mocăngești un loc să mai îți etalezi trupul de «zeiță»?” – este doar unul dintre mesajele dure. Într-o altă postare, extravaganta vedetă a făcut o „glumă”în legătură cu hainele pe care le promova Oana Roman pentru magazinul online care îi aparține în acte soțului ei, Marius Elisei“Gata, ai renunțat la «minunățiile» din Dragon? Ce, chinezii n-au mai rezistat la «influencereala» ta?”.

”Zăvo” a „desființat-o” pe Alina Ceușan

În urmă cu câteva săptămâni, și Alina Ceușan a intrat în vizorul Oanei Zăvoranu. Blondina a fost aspru criticată de vedetă, pe contul său de Instagram, prin intermediul unor postări foarte acide.

„Ea este bulshit, adică murdărită de ingliș și frenci, care trăiește într-o altă stratosferă decât noi ăștia, muritorii de rând. Trebuie să fie răceală mare acolo sus ca să nu realizezi că vorbești ca dilita în limbi străine într-o țară în care nici p***a nu se așteaptă să vii tu nebun din păpușoi și să zici ceva în ingliș a spus Oana Zăvoranu, pe Instagramul său.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.