Oana Zăvoranu a publicat o poză de “colecție” cu Pepe: “Ce e cu colțu’ ăla? Nu e râsu’ tău” + cu cine a comparat-o pe Oana Roman

Publicat: 18/12/2020 | 19:26

Oana Zăvoranu a lansat un nou atac spre fostul soț, odată cu publicarea unei poze de “colecție” cu Pepe, alături de Floricica Dansatoarea. În mesajele așternute pe imagine, Querida a comparat-o pe Oana Roman cu fosta concurentă de la “iUmor”. Unii dintre internauți sunt curioși unde va ajunge actrița cu războiul pornit împotriva influencerilor din România, având în vedere că aceștia din urmă s-au unit și au decis să o dea în judecată.

Oana Zăvoranu, glume nesărate la adresa lui Pepe și a Oanei Roman

Recent, Oana Zăvoranu a postat o fotografie în care Pepe este îmbrățișat de Floricica Dansatoarea și a insinuat că se vede pe chipul cântărețului că nu ar fi acceptat să fie pozat astfel. În imaginea din stânga colajului de mai jos, puteți observa că fosta lui soție a scris două mesaje acide, respectiv: “Ce e cu colțu’ ăla? Râzi tu, da’ nu e râsu’ tău! Rânjești sau râzi? Ți-e frică, nebunule că te vede Peppa și jar mănânci” și “Opaaa… stai că se îngroașă gluma… Peppa, păi ce face mă, pipița? Face poze cu «dublura» ta? Eu zic să iei repede măsuri drastice, că așa nu se mai poate”.

Într-un colaj urcat pe Instagram Stories, actrița din “Sacrificiul” a notat că fiica fostului premier seamănă izbitor de mult cu Floricica Dansatoarea, iar acest comentariu a fost făcut la câteva zile după ce a aflat că Oana Roman împreună cu alte vedete și-au sunat avocații și au dat-o în judecată pentru valul de critici din ultimele săptămâni.

Oana Zăvoranu a publicat o fotografie în care Pepe apare alături de Floricica Dansatoarea. Querida a comparat-o pe Oana Roman cu fosta concurentă de la “iUmor” © Instagram Stories / Instagram 
Oana Zăvoranu a publicat o fotografie în care Pepe apare alături de Floricica Dansatoarea. Querida a comparat-o pe Oana Roman cu fosta concurentă de la “iUmor” © Instagram Stories / Instagram

Nu rata: Oana Zăvoranu, o nouă serie de jigniri la adresa lui Pepe și a soției sale, Raluca: “Marș la coteț, toți din familia asta «bună»”

Oana Zăvoranu, declarații acide după ce vedetele pe care le-a criticat au decis să o dea în judecată

“Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză și mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat. (…)”, a scris actrița pe o imagine urcată pe Instagram Stories zilele trecute, când a dezvăluit și cum a făcut pace cu Bianca Drăgușanu, după ce și-au aruncat vorbe ca la ușa cortului.