Oana Zăvoranu a încins spiritele pe Internet. A pozat provocator şi a postat imaginea pe Instagram

Publicat: 09/12/2019 | 12:20

Oana Zăvoranu pune mare preţ pe felul în care arată, drept dovadă, la cei 46 de ani arată ca o puştoaică de 20. Vedeta îşi întreţine corpul cu diferite tratamente corporale şi nelispsite din tabieturile sale sunt şedinţele de solar, pe care le face constant. Recent, a postat o imagine pe reţelele de socializare, unde a încins spiritele.

Într-un costum de baie minuscul, bruneta s-a fotografiat provocator înainte de şedinţa de bronzat şi a postat imaginea pe Instagram. „Pregătită pentru bronz„, a scris Oana la fotografia postată pe Instagram. Vedeta comunică foarte des cu prietenii săi virtuali, împărtăşindu-le atât imagini din viaţa ei, cât şi păreri sau impresii despre anumite situaţii.

Corp de zeiță/ 2020 se poarta naturalețea/ Ești pur și simplu perfectaaaaa/La ce solar mergi Oana? Caut si eu un solar bun…/ Esti superba dar prea slabuta„, sunt doar câteva din zecile de comentarii primite de Zăvo.

De ce nu a făcut Oana Zăvoranu copii?

Vedeta are foarte mulți fani, iar aceștia doresc să afle cât mai multe amănunte din intimitatea cuplului. Firește, nu toate informațiile sunt destinate publicului larg, însă – din când în când – apar detalii interesante. 

Internauții o bombardează cu întrebări, unele dintre ele fiind de natură a o ”deranja” pe divă. Neavând copii, Oana Zăvoranu suportă ”tirul” multor fani, aceștia dorind saă știe care este motivul pentru care vedeta lor preferată nu este, încă, mămică. Întrebarea i-a provocat un acces de furie Oanei, motiv pentru care s-a decis să pună punctul pe ”i”.

”Uite că nu vreau, că nu e momentul încă, că nu simt și că nu e treabă voastră. Ok  Întrebare mega comunistă și impertinență? Zilnic pusă!?”, a răspuns Oana Zăvoranu în mediul online, cu mai mult timp în urmă.