Oana Zăvoranu a divorțat de Alex?! I-a dat de gol faptul că…

Publicat: 12/12/2019 | 22:25

Au apărut, deja, primele indicii că nu mai formează un cuplu. A divorțat Oana Zăvoranu de Alex Ashraf?! I-a dat de gol faptul că nu se mai urmăresc pe o celebră rețea de socializare. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, detalii de ultimă oră.

Oana Zăvoranu s-a cununat, religios, cu Alex Ashraf în vara lui 2016, ambii fiind la cea de-a doua căsătorie. Naşi le-au fost chiar Mihaela şi Silviu Prigoană. La momentul respectiv, vedeta a recunoscut că nu mai credea în dragoste atunci când și-a redescoperit ”jumătatea”. (VEZI ȘI: OANA ZĂVORANU A RĂBUFNIT DUPĂ CE A FOLOSIT O MASCĂ…)

“Dușmani” pe Instagram

Lanțul de iubire dintre Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-ar fi rupt, însă, potrivit unor informații primite pe celebra adresă pont@cancan.ro! Conform unor surse, cei doi nu ar mai forma un cuplu. În plus, nici nu se mai urmăresc pe Instagram, ceea ce alimentează zvonurile cum că s-ar fi despărțit.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf

Tandrețurile cu “colega” de sală au pus capac?!

Unul dintre motivele pentru care frumoasa brunetă și palestinianul ar fi divorțat pare să fi fost filmarea prezentată, în exclusivitate, de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în care Alex Ashraf era în super-tandrețuri cu o “colegă” de sală, într-o benzinărie din nordul Capitalei.

La momentul respectiv, bruneta cu care se afla Alex Ashraf și-a întins picioarele pe scaunul acestuia, iar palestinianul a recurs la unele atingeri puțin cam… tandre. Mai exact, soțul Oanei Zăvoranu a mângâiat-o pe ”colega” de la sală, în câteva rânduri, pe picior (TOATĂ POVESTEA AICI).

Cert este că relația dintre Alex și Oana ar fi acum de domeniul trecutului. S-ar fi despărțit, iar șanse de împăcare ar fi minime. Cât despre faptul că pe rețelele de socializare nu ar mai avea vreo legătură, asta ar confirma ruptura dintre cei doi.

Alex Ashraf i-a pus mâna pe picior brunetei

A încercat să dreagă busuiocul după “escapada” lui Alex

Evident, o astfel de informație nu avea cum să o lase indiferentă pe Oana Zăvoranu, iar focoasa vedetă a luat, imediat, atitudine. Dar fiindcă nu trăim ”în pădure”, bruneta a considerat că nu a fost vorba decât despre o ”ieșire” nevinovată.

Ce nebunie? Nu mai are voie Alex să bea o cafea cu o amică de la sală? Păi unde trăim, în pădure? Și eu am amici bărbați cu care ies la cafele. Asta înseamnă ce? Că ne înșelăm? Nu terminați odată cu prostiile?”, a declarat Oana Zăvoranu.

(NU RATA: AVEM TOPUL CELOR MAI SCURTE FUSTE DIN SHOWBIZ! CE LOC OCUPĂ BIANCA DRĂGUȘANU, ANDREEA MARIN SAU OANA ZĂVORANU)

Alex a mai fost prins în ”ofsaid”

În urmă cu câteva luni, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezenta pe larg escapada de la NUBA a palestinianului. Din câte se pare, Alex a profitat din plin de ieșirea nocturnă, mai ales că nu a fost însoțit de partenera de viață.

Așa se face că soțul Oanei s-a întreținut cu o sexy-domnișoară până la 5 dimineața. Din cauza volumului ridicat al muzicii, dar și a dialogului aprins, cei doi s-au apropiat extrem de mult unul de celălat. Puține au fost momentele în care cei doi au stat separat.

(NU RATA: SOȚUL OANEI ZĂVORANU, FILMAT LA 5 DIMINEAȚA ÎN COMPANIA INTIMĂ A UNEI SEXY-DOMNIȘOARE!)

Mai mult decât atât, discuția pe care a avut-o cu sexoasa domnișoară l-a captat așa tare pe Alex Ashraf, încât acesta se pare că a pierdut noțiunea timpului și nu a realizat că a stat la taclale până aproape de zorii zilei.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)