Oana Zăvoranu a comis-o din nou! A fost fotografiată fără haine pe ea, în ziua de Crăciun

Publicat: 26/12/2019 | 10:00

Oana Zăvoranu nu se dezminte nici în ziua de Crăciun, nonconformista vedetă apărând goală în fața fanilor. Mulți s-au mirat, însă au fost și mai mulți cei care au apreciat fotografia postată în mediul online.

E drept că Oana Zăvoranu are ce să arate și, cel puțin de o perioadă, a renunțat la unele mesaje dure la adresa unor ”adversare” care, spunea ea, nu fac altceva decât să dorească imagine. Atât și nimic mai mult. Dar o fotografie ”fierbinte” este potrivită în orice moment, chiar dacă sărbătorile de iarnă aduc cu ele și o încărcătură spirituală mai mare. Totuși, asta nu a împiedicat-o pe Oana să o comită încă o dată, cum se spune, spre deliciul admiratorilor. Vedeta și-a făcut un selfie în fața oglinzii, îmbrăcată sumar, iar concluziile le poate trage fiecare privitor.

Oana a comis-o din nou

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în secret

Oana Zăvoranu – în vârstă de 45 de ani – este Ioana Zăvoranu în cartea de identitate. Excentrică și nonconformistă, Oana este actriţă, cântăreaţă şi fostă moderatoare de televiziune din România. Ea s-a căsătorit cu Alex Ashraf în vara lui 2016, iar ambii sunt la a doua căsătorie. Anul acesta, cei doi s-au căsătorit religios, iar naşi le-au fost Mihaela şi Silviu Prigoană.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă, şi îmi intra pe geam. Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie.”, a declarat Oana Zăvoranu.