Oana Zăvoranu a cedat! A dezvăluit cel mai mare secret pe care îl are. “Toți bikinii mei sunt…”

Publicat: 24/12/2019 | 12:14

Oana Zăvoranu este, fără nicio exagerare, nonconformista showbiz-ului românesc. Rugată de fani să dezvăluie o “ciudățenie” pe care o are, vedeta a cedat. Are legătură cu lenjeria intimă pe care o poartă.

Pentru că sunt asaltată de mesajele voastre în care mă rugați să vă mai spun despre ‘ciudățeniile‘ mele, vă mai împărtășesc unul azi. Nu există pereche de bikini pe care o cumpăr, să nu fie dusă la modificat, pentru că nu port decât un singur fel de model. Și anume, cel la care am făcut eu o schiță acum mai bine de 15 ani. Toți sunt identici, variind doar faptul că se leagă pe șolduri sau nu„, a dezvăluit Oana Zăvoranu.

(NU RATA: O PUȘTOAICĂ L-A ÎNNEBUNIT PE MOȘTENITORUL BOGĂTAȘULUI IRAKIAN! PRIMA ”NOTĂ DE PLATĂ”: O VACANȚĂ ÎN DUBAI!)

Apropiere suspectă de Dorian Popa!

Conform unora dintre colegii care au fost lângă ei la filmările pentru serialul momentului, „Sacrificiul”, Oana și Dorian s-au apropiat extrem de mult în ultimele luni. Exact cum s-a întâmplat cu Angelina Jolie și Brad Pitt atunci când s-au îndrăgostit, prin 2004, la filmările pentru Mr. & Mrs. Smith.

În ciuda faptului că, în trecut, înainte să îl cunoască personal, Oana l-a ironizat pe Dorian, susținând că și-a pus dinți mult prea albi pentru tenul lui, surse din echipa de la Antena 1 ne-au povestit că, din momentul în care s-au cunoscut mai bine, pe platouri, între cei doi ar fi fost „love at first sight”.

Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar, în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, a mărturisit o sursă din anturajul lui Dorian Popa, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.