Oana Sîrbu, despre secretele delicate din mariajul cu fostul soț, Virgil Popescu: “Era diferență de vârstă și de nebunie între noi!”

Publicat: 02/03/2021 | 11:53

Oana Sîrbu a făcut publice anumite secrete delicate din mariajul pe care l-a avut cu Virgil Popescu. Ea a subliniat că diferența de vârstă – fostul soț era cu 13 ani mai mare–, dar și de nebunie dintre ei au provocat o ruptură care a dus la divorț. Ei s-au despărțit oficial în urmă cu aproape 28 de ani și, ulterior, cântăreața și compozitorul au avut câteva colaborări muzicale superbe.

Oana Sîrbu, despre secretele delicate din mariajul cu Virgil Popescu

Flacăra iubirii dintre Oana Sîrbu și Virgil Popescu s-a aprins în anii ’90, iar relația lor a fost un exemplu pentru fani. Din păcate, unii dintre colegii lor de breaslă nu vedeau cu ochi buni povestea lor de dragoste… fiind și invidioși. Talentata artistă a devenit soția compozitorului în 1989, iar actele de divorț le-au semnat la patru ani de la nuntă.

“Cântam și la unitățile militare prin toată țara și primeam și scrisori de la militari, cereri în căsătorie. Eu m-am măritat destul de repede. Pe la 21 de ani am vrut să oficializăm relația mult discutată și disputată și în familie, erau anii adolescenței, îl cunoscusem pe Virgil, ai mei mă lăsau, nu mă lăsau, era așa o diferență de vârstă și de nebunie între noi. Am văzut cum e și, după patru ani, n-a fost să fie să rămânem împreună”, a dezvăluit vedeta de 52 de ani în timpul unor declarații pe care le-a acordat de curând.

Oana Sîrbu a mai menționat că, în trecut, a primit multe cereri în căsătorie, dar pe când avea 17 ani, toată atenția și iubirea sa erau doar pentru Virgil Popescu. Iar când au decis să meargă pe drumuri separate în viață, ei au rămas tot un exemplu pentru români! Și asta pentru că au rămas prieteni de suflet, iar compozitorul i-a scris multe dintre melodiile pe care aceasta le interpretează.

Oana Sîrbu la vârsta de 7 ani (foto stânga) și pe vremea când avea 24 (foto dreapta) © Instagram
Oana Sîrbu la vârsta de 7 ani (foto stânga) și pe vremea când avea 24 (foto dreapta) © Instagram

Nu rata: Oana Sîrbu, îngenuncheată de suferință după ce a mai pierdut o persoană importantă: “Cea mai în vârstă ramură a familiei a dispărut”

Oana Sîrbu și Virgil Popescu s-au întâlnit la teatru

“Pe Virgil l-am cunoscut la teatru, era chitarist-bass, şi orchestrator, şi dirijor. A existat o comunicare între noi din prima secundă, o comunicare care există şi acum, dar n-aş şti să spun despre ce e vorba, cred că are mare legătură cu emoţia şi cu muzica. Virgil era un tip mult mai mare decât mine, cu 13 ani, şi orele noastre de întâlnire erau ca cele dintre o femeie şi fratele ei mai mare. Am găsit în el toate acestea adunate într-un om matur”, a spus vedeta în cadrul unui interviu mai vechi oferit pentru revista Tango.

Descoperă și: Câţi bani au primit Oana Sîrbu şi Ştefan Bănică Jr. pentru rolurile din Liceenii