Oana Roman, transformare spectaculoasă! Fotografia care i-a uimit pe fani. Cum arată vedeta acum

Publicat: 12/08/2020 | 19:13

Ani de zile Oana Roman a fost ținta glumelor răutăcioase din cauza kilogramelor în plus pe care le avea. După mai multe diete eșuate, se pare că a găsit cheia succesului și arată mai bine ca niciodată.

Oana Roman și-a uimit fanii de pe rețelele de socializare. Vedeta a postat o fotografie în care se vede cât de mult a slăbit și în care arată foarte bine. Aceasta a câștigat lupta cu kilogramele în plus și a închis gură răutăcioșilor. (CITEȘTE ȘI: MAI SUNT SAU NU ÎMPREUNĂ? OANA ROMAN DĂ CĂRȚILE PE FAȚĂ ÎN PRIVINȚA RELAȚIEI CU MARIUS ELISEI: „UNEORI REUȘESC, ALTEORI NU.”)

Vedeta s-a fotografiat într-o rochie neagră, de vară, care îi pune în evidență silueta. Machiată și accesorizată corespunzător, Oana a stârnit admirația fanilor și a demonstrat că se poate. Este evident că multe din kilogramele în plus au fost date jos și pare că nu o să se oprească aici.

„Vreau să arăt că se poate”

Oana Roman a vrut să demonstreze tuturor că se poate. A început încă din luna noiembrie un program de slăbit și acum culege rezultatele. Se pare că nu este vorba despre o dietă strictă sau ore întregi petrecute la sală, ci doar despre ambiție și perseverență. (VEZI ȘI: OANA ROMAN NU VREA SĂ AUDĂ DE O VACANȚĂ PE LITORALUL ROMÂNESC. MOTIVUL INCREDIBIL: ”ANUL ĂSTA AM SPUS PAS!”)

„Da. Se poate . Nu mă laud, dar vreau să arăt că se poate și ca pot fi eventual un exemplu pentru cine încă nu și-a luat inima în dinți ca să încerce. Nu am început acest proces de slăbire pentru alții, pentru cei care m-au călcat în picioare, jignit și umilit ani de zile. Ci pentru mine. Pentru a îmi demonstra mie că pot să o fac și pe asta. Și satisfacția e pe măsură

După cum am tot spus, din noiembrie am început un program de slăbire. Care a dat roade. Fără operație la stomac, fără diete drastice. Doar proceduri de remodelare corporala și mâncare puțină, dar din toate”, a spus Oana Roman.

Citește și...