Oana Roman, susținută de Marius Elisei la spital, unde a ajuns fiica lor. Ce vești au primit azi de la medici

Publicat: 28/12/2019 | 15:53

Chiar dacă au decis să se separe, Oana Roman și Marius Elisei se susțin unul pe celălalt când este vorba de fiica lor. Astăzi, el a mers la spital, unde micuța Isa a fost internată, iar vedeta a dezvăluit ce vești au primit de la medicii care s-au ocupat de fetița lor. Din păcate, ei și-au anulat vacanța programată zilele acestea la munte. Ar fi trebuit să se întoarcă acasă abia după Revelion.

Citește și: Oana Roman taie în carne vie după despărțirea de Marius: “S-au întâmplat niște lucruri…”

Oana Roman, susținută de Marius Elisei la spital, unde a ajuns fiica lor

Potrivit declarațiilor făcute de Oana Roman, ea și fiica sa au stat internate la Sanador, cel mai performant spital privat din România, timp de două zile. Isa a contractat un virus gripal și, pe lângă medicamente, doctorii au ținut-o și pe perfuzii. Azi, a fost externată, iar Marius Elisei a venit să le ia pe amândouă acasă.

“Am plecat acasa, dar mai stam in casa cateva zile. Multumim mult personalului care ne-a îngrijit și au facut o pe Isa sa zambeasca, chiar daca se simțea rău! Oricine orice ar spune, calitatea serviciilor in privat este ireproșabilă! Nu regret ca am facut abonament la Sanador si Isa se trateaza aici de cand s a născut!”, a scris Oana Roman pe contul ei oficial de Instagram, dar și pe Facebook.

Oana Roman și Marius Elisei și-au anulat vacanța de Revelion, pe care o programaseră la munte. Fosta prezentatoare plănuiește o escapadă în primele zile din 2020 și a mărturisit că își dorește să meargă pe meleaguri însorite.

“Sperăm ca după Revelion să se întâmple o minune! Și să plecăm într-o vacanță. Eu mi-aș dori să mergem undeva unde este cald. Poate ne ajută Dumnezeu. (…)”, a spus fiica fostului premier într-o filmare postată pe Instagram Stories.