Oana Roman supărată pe Florin Pastramă, în urma unor glume inadecvate. „Glumele astea de maidan ale domnului sunt de mult expirate!”

Publicat: 12/01/2020 | 13:11

Vara trecută Florin Pastramă și Brigitte și-au unit destinele, iar cea care s-a ocupat de organizarea nunții a fost Oana Roman. În urma evenimentului au apărut anumite glume deplasat despre ea, la care mirele a râs, iar asta a deranjat-o rău pe Oana.

Oana Roman este recunoscută pentru evenimentele pe care le organizează, așă că cei doi însurăței nu au ezitat să apeleze la serviciile ei. Oana s-a ocupat integral de nuntă și a vrut ca totul să iasă ca la carte. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ CE S-A ÎMPĂCAT CU MARIUS ELISEI: ”NU VREAU SĂ PIC ÎN PENIBIL ȘI SĂ…”)

De la fastuasa nuntă au fost postate, în mediul online, mai multe fotografii, iar la una dintre ele, un prieten al lui Pastramă, a lăsat un comentariu răutăcios: ”Felicitări, casă de piatră! Oana Roman a mâncat două meniuri? Întreb pentru un prieten”

La această ironie la adresa Oanei Roman, Florin a răspuns apreciativ cu un emoticon zâmbitor, lucru ce a deranjat-o pe fiica lui Pere Roman, care a reacționat imediat: ”Florin Pastramă, n-am mâncat nimic pentru că eram prea preocupată să iasă bine evenimentul vostru! Iar glumele astea de maidan ale domnului sunt de mult expirate!”

Având în vedere că aceste glume deplasate s-au făcut pe contul de Facebook a lui Florin Pastramă, Oana nu a putut să își ascundă dezamgirea și a continuat spunând: ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile! E amuzant tare observ”.