Oana Roman și soțul ei s-au împăcat?! Avem imaginile care vorbesc de la sine

Publicat: 20/03/2020 | 23:56

Starea de urgență decretată în urma pandemiei de coronavirus i-a “prins” împreună, deci nu ar fi exclusă o împăcare între Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei. Au lăsat, oare, în urmă trecutul?! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile care vorbesc de la sine.

La finalul anului 2019, Oana Roman a surprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat că a luat decizia să se despartă pentru o perioadă de soțul ei, Marius Elisei. Ulterior, în ianuarie, ar fi ieșit la iveală și motivul disputei. Bărbatul ar fi fost prins în ”offside” cu un transsexual celebru, iar fiica fostului prim-ministru al României nu a suportat umilința și a rupt, temporar, legătura cu partenerul. Cei doi au păstrat, totuși, o relație decentă, în principal de dragul micuței lor, Isabela.

(VEZI AICI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN! PRIMA REACȚIE A VEDETEI)

A luat-o cu mașina din fața farmaciei

Între timp, Oana s-a mutat alături de mama ei, Mioara, într-o vilă din comuna Tunari, județul Ilfov, la scurt timp după ce ex-soția lui Petre Roman a fost evacuată din imobilul unde locuia în București. Fără Marius Elisei, dar cu fiica lor, Isabela. Ideea că timpul vindecă rănile este verificată, așa că nu ar fi exclus să se aplice și în cazul brunetei și al partenerului ei. Cel puțin dacă ținem cont de cele mai recente imagini obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, cu cei doi.

Inițial, am întâlnit-o pe Oana Roman într-o zonă selectă a Capitalei, neînsoțită. Cu mai multe hârtii în mână, probabil rețete, vedeta, îmbrăcată elegant, a căutat o farmacie de unde să achiziționeze ce avea în plan, lucru pe care l-a și reușit.

(CITEȘTE ȘI: FIICA FOSTULUI PREMIER L-A TRIMIS LA MUNCĂ. SOŢUL OANEI ROMAN S-A ANGAJAT ŞOFER LA O FLORĂRIE, IAR NOI AVEM IMAGINILE ÎN EXCLUSIVITATE)

Ulterior, a ieșit din farmacie și s-a oprit pentru câteva clipe. Nu însă pentru a-și trage sufletul, ci pentru a-l aștepta pe… Marius Elisei! Tânărul și-a făcut apariția la volanul unui autoturism de teren, în care se mai afla și Isabela, fetița cuplului. Vedeta a urcat, rapid, în mașină, lângă soțul ei.

Oana Roman intră în mașină

Capăt de linie în comuna Tunari

După câteva minute, s-au oprit în comuna Tunari, în fața vilei unde Oana Roman locuiește alături de fiică și mamă. Prima a ieșit din mașină vedeta, care s-a îndreptat rapid spre poarta imobilului. Soțul ei a rămas în urmă și a avut grijă de Isabela. Bărbatul s-a asigurat că micuța este îmbrăcată bine, după care ambii au urmat-o pe Oana, în locuință. Marius Elisei a părut “de-al casei”, semn clar că nu este prima dată când intră în actualul cămin al soției sale.

(NU RATA: MILIARDARUL ”CASANOVA” A LUAT-O ÎNAPOI PE LOGODNICA PE CARE O ACUZA DE INFIDELITATE! POVESTEA E FABULOASĂ…)

În concluzie, nu este exclus să asistăm, în perioada următoare, la o împăcare între Oana Roman și Marius Elisei. Însă doar timpul va arăta dacă revin la sentimente mai bune unul față de celălalt și dacă pot să lase în urmă trecutul.

Oana Roman a intrat prima în vila din Tunari, iar la câteva secunde distanță a fost urmată de Marius Elisei și Isabela

Mesajele care i-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că Oana Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi.

(CITEȘTE ȘI: EBA & TOMATĂ, ÎN INSTANȚĂ PENTRU ”CUSTODIA” FETIȚEI LOR!)

Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-ar fi declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.

Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

(VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)

Nuntă și botez în urmă cu aproape șase ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00 prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)