Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat de Crăciun!

Publicat: 27/12/2019 | 08:12

”De Crăciun fii mai bun!” – iată rețeta de succes la care apelează foarte mulți dintre cei care, pe parcursul anului, au ”contabilizat” unele probleme în cuplu. Evident, nu funcționează totul ireproșabil, de fiecare dată, fiindcă trebuie pus în balanță și caracterul fiecăruia dintre parteneri, plus toate circumstanțele care au dus la o separare, fie ea și temporară.

Oana Roman și Marius Elisei s-a ”înscris” și ei pe lista ”separaților”, însă perioada sărbătorilor de iarnă induce și unele compromisuri sentimentale. De dragul fetiței lor – Oana Roman precizase că dorește ca relația ”de părinți” să rămână una absolut normală – cei doi au revenit la sentimente mai bune. Au petrecut Crăciunul împreună, ca o familie reunită și bucuroasă în urma acestei împăcări, iar timpul va decide dacă despărțirea temporară a fost un factor care a ajutat, în ultimă instanță, la (re)construirea unei relații care părea, în ochii multora, într-un impas de nerezolvat.

O familie reunită

”Fiecare merităm să fim fericiți”

Chiar dacă s-a bătut monedă pe separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei, vedeta a transmis că ”nu este sfârșitul lumii”. A existat o perioadă foarte lungă în care au fost luate în calcul toate variantele și, punând relația lor într-o balanță, Oana Roman consideră că a fost vorba despre cea mai bună decizie care putea fi luată.

„A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită”, a mărturisit Oana Roman.