Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Cei doi s-au sărutat, în direct, la TV

Publicat: 08/01/2020 | 23:18

Oana Roman și Marius Elisei s-au împăcat! Cei doi s-au sărutat, în direct, la TV.

După șapte ani de relație, Oana Roman anunța că s-a despărțit de soțul ei.Vedeta a menționat că a ales varianta de a publica un mesaj în mediul online pentru ca orice speculație să fie eliminată. A mărturisit, totodată, că avea ”o datorie” față de publicul pe care nu l-a mințit niciodată și a recunoscut că relația dintre ea și Marius nu mai funcționează ca la început, însă își dorește ca relația ”de părinți” să nu sufere.

Iată, însă, că după ce au petrecut sărbătorile împreună cu fiica lor, cei doi au decis să mai dea o șansă relației lor. Înconjurată de familie și apropiați, Oana Roman a organizat prima ei petrecere în noua casă.

„Nu suntem certaţi”, a spus vedeta în cadrul emisiunii „Răi da’ Buni”, după ce s-a sărutat cu soțul ei. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE DESPRE TATĂL EI: „O SĂ ZICĂ LUMEA CĂ LUCRURILE ASTEA NU SE SPUN PUBLIC”)

Oana Roman s-a împăcat cu soțul ei

Cu doar o zi în urmă, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele despărțirii de soțul ei. (CITEȘTE ȘI: CU CINE A FOST FOTOGRAFIATĂ OANA ROMAN DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE SOȚUL EI)

”S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.