Oana Roman și Marius Elisei, probleme în timpul crizei coronavirusului: ”Pentru Marius e greu…”

Publicat: 20/04/2020 | 07:53

Deși, la un moment dat, Oana Roman și Marius Elisei au fost aproape de o intens mediatizată despărțire, chiar Oana transmițând un mesaj clar în acest sens – fără a pronunța, totuși, cuvîntul ”divorț” -, pandemia de coronavirus i-a găsit pe amândoi împreună, iar familia se află în izolare la domiciliu, respectând distanțarea socială impusă de această criză medicală și încercând să se protejeze de o nedorită infectare cu COVID-19.

Bineînțeles, totul vine la pachet și cu momente în care stresul își spune cuvântul, iar Oana Roman a declarat la Antena Stars că Marius trece destul de greu peste această perioadă. Și asta pentru că obișnuința poate fi învinsă cu dificultate, iar partenerul de viață al Oanei, înainte de criză, ”pleca dimineața, își făcea treaba, venea”. Ceea ce, firește, nu se mai poate întâmpla acum, având în vedere măsurile restrictive impuse prin starea de urgență și prin ordonanțele militare. Din ceea ce spune Oana, Marius Elisei se enervează foarte repede și chiar ”are momente când răbufnește”. Dar, mai spune Oana, este ”absolut normal”.

“Pentru Marius e greu pentru că stă cu noi tot timpul. El era obişnuit să mai meargă cu băieţii la fotbal, la bere. El pleca dimineaţă, îşi făcea treaba, venea. Acum sunt şi lucruri care îl enervează. Şi încerc să-l înţeleg. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufneşte şi el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spaţiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăţi”, a mărturisit Oana Roman.

(CITEȘTE ȘI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN! PRIMA REACȚIE A VEDETEI: ”SUNT ABERAȚII” EXCLUSIV)

Mesajele care i-ar fi afectat căsnicia

Cu toate că Oana Roman a susținut că nu ”infidelitatea” ar fi fost motivul controversei, se pare că adevărul ar fi altul. Mai precis, Marius Elisei ar fi fost prins în ”offside” cu un cunoscut transsexual, iar vedeta ar fi aflat de discuțiile dintre cei doi. Marius Elisei l-ar fi contactat pe transsexualul Delia Rexha pe un site de socializare, acolo unde ar fi purtat mai multe conversații de-a dreptul uluitoare. Potrivit mesajelor, ginerele fostului premier Petre Roman ar fi fost în căutarea unei relații și nu s-ar fi declarat deranjat de faptul că la celălalt capăt al ”firului” se afla un transsexual.

Ți-am dat așa că îmi caut o amantă dacă s-ar putea / Păi vreau să fiu cu tine, nu o mai vreau pe asta. Îmi place ce corp ai tu și nu contează că esti transsexuală, ce contează asta”, sunt doar câteva din mesajele pe care le-ar fi trimis Marius Elisei.

(VEZI ȘI AICI: IUBITA LUI DANI OȚIL A RĂVĂȘIT CARTIERUL MILIONARILOR CU O ROCHIȚĂ SUPER-TRANSPARENTĂ!)