Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! S-au împăcat de dragul fiicei lor

Publicat: 19/12/2019 | 11:44

Oana Roman a anunțat în mediul online că ea și Marius Elisei s-au separat, în schimb a ținut să precizeze că nu a pronunțat cuvântul ”divorț”. Oana a mai spus că își dorește ca ”relația de părinți” să fie una absolut normală și civilizată, pe primul plan fiind binele fetiței lor. 

Oana Roman este decisă să ”îngroape securea războiului”, însă nu la nivel amoros – acolo unde a dat de înțeles că au existat probleme care au dus la separarea de Marius -, ci la nivel uman. Declară că are foarte multe vizite de făcut și că de Crăciun va sta acasă, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o casă nouă. Iar binele fetiței lor este mai presus de toate.

„Fac ce fac oamenii de sărbători… stau acasă, în primul rând. Este primul Crăciun în casă nouă, am vizite de făcut, nenumărate… plec la munte de Revelion, mă întorc în Bucureşti pentru că merg cu nişte prieteni într-o locaţie de care eu mă ocup, printre altele şi după, până spre sfântul Ion, poate mai reuşesc să mai trag o fugă undeva, vreo 2-4 zile”, a declarat Oana Roman.

Oana Roman, împreună de Crăciun și de Revelion

Oana Roman și Marius Elisei, planuri de Revelion

Oficial… sunt despărțiți. Dar, în pofida tuturor discuțiilor din ultima păerioadă, Oana Roman și Marius Elisei vor petrece împreună sărbătorile de iarnă care bat la ușă. Această hotărâre este argumentată de dorința ca fetița lor să nu simtă lipsa niciunuia dintre ei în această perioadă importantă din an. Fiica fostului premier al României a mărturisit că abia așteaptă să își încheie proiectele și să se bucure de zilele libere de la sfârșitul lui 2019.

“Este cel mai important este să termin proiectele pe anul ăsta, să mă ocup de Iza şi să urmeze vacanţa pe care o aştept de mulţi ani, pentru că anul ăsta, am zis că de la Crăciun, până după Revelion, nu mai fac nimic. Ne-am petrecut toţi timp împreună, pentru că aşa e bine şi frumos şi normal şi o să ne petrecem şi Crăciunul împreună, şi Revelionul. Eu am organizat să o duc la munte, pentru că recunosc, eu, în primul rând veam nevoie de linşte şi de odihnă”, a declarat Oana Roman în timpului matinalului de la Antena Stars.