Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! Cum s-au afișat, după ce nu au mai dat nicio șansă căsniciei

Publicat: 14/03/2020 | 22:07

Încurcate mai sunt căile iubirii, dar se pare că unii reușesc să le mai descâlcească, din când în când! Oana Roman și Marius Elisei s-au reunit, după ce nu au mai dat nicio șansă căsniciei.

Atunci când treci printr-o căsnicie sortită eșecului și dacă a mai și rezultat un copil în urma acesteia, cei doi soți trebuie să-l prioritizeze și să se gândească la binele lui. Se pare că acest aspect se aplică și în cazul relației dintre Oana Roman și Marius Elisei.

După ce aceștia nu au mai dat nicio șansă căsniciei, se pare că micuța Iza i-a făcut să se reunească. Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a postat mai multe clipuri video în care le arată urmăritorilor săi cât de bine se distrează Marius, cu fetița lor.

Cei doi aleargă prin casă, râd și se joacă, totul spre fericirea Oanei Roman, căci indiferent de problemele dintre doi soți care au un copil sau mai mulți, prioritară trebuie să fie liniștea micuțului sau a micuților, lucru pe care Marius Elisei și vedeta par să-l înțeleagă din plin. Urmăritorii Oanei Roman au fost extrem de fericiți să vadă că cei doi sunt din nou împreună și că au grijă de binele fetiței pe care o au. Și, dacă stăm să o analizăm pe Iza, ne dăm seama că bucuria fetiței este nemărginită atunci când se află lângă ambii părinți.