Oana Roman și Marius Elisei, din nou împreună! Cei doi au plecat în vacanță

Publicat: 03/05/2021 | 19:30

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut sărbătorile pascale împreună. Cei doi au mers într-o excursie, prin țară, și s-au comportat exact ca o familie.

După șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Cei doi au rămas în relații amiabile de dragul fiicei lor, iar recent au decis să facă Paștele împreună. Oana Roman, Marius Elisei și fiica lor au plecat în vacanță și par să se simtă foarte bine unul în compania celuilalt. (CITEȘTE ȘI: MARIUS ELISEI A VORBIT DESPRE ADEVĂRATUL MOTIV CARE A DUS LA DIVORȚUL DE OANA ROMAN: ”NU MĂ MAI APRECIA, POATE ȘI DIN CAUZA BĂUTURII”)

Au ales să viziteze locuri din țară, s-au plimbat prin natură, iar Oana Roman a imortalizat momentele prețioase petrecute alături de fostul ei soț și fiica pe care o au împreună. ”Familie” a scris fiica lui Petre Roman în dreptul unor imagini. Totodată, ea a transmis un mesaj emoționant și a mărturisit că este cel mai fericit Paște din ultimii ani. Așa că fanii se întreabă dacă nu cumva cei doi vor mai da o șansă poveștii lor de dragoste.

”Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! ❤❤”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Oana Roman și Marius Elisei, în vacanță (sursa FOTO: Instagram)

Oana și Marius, în relații amiabile de dragul fiicei lor

Oana Roman și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. Nu singură însă, ci alături de fiica ei, Vica Blochina și băiețelul blondinei. A petrecut clipe de vis în escapadă, dar a avut parte și de un incident neplăcut. S-a tăiat la călcâiul drept, după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită și a avut nevoie de ajutorul medicilor.

Atunci când Oana Roman și fiica ei s-au întors din Egipt, în mod surprinzător… cele două au fost așteptate în aeroport de nimeni altul decât… Marius Elisei. (CITEȘTE ȘI: TÂNĂR ȘI NELINIȘTIT. PE UNDE UMBLĂ MARIUS ELISEI, DUPĂ CE A REFUZAT SĂ MEARGĂ ÎN VACANȚĂ CU OANA ROMAN ȘI FIICA LOR)

Fostul soț al Oanei Roman le-a pus bagajele în mașină și a fost extrem de grijuliu cu șatena, având în vedere că avea piciorul bandajat. Ulterior, el le-a dus pe cele două acasă, în vila din Pipera, acolo unde de altfel locuia și el până la divorț. Marius și Oana erau extrem de zâmbitori, semn că au rămas în relații amiabile de dragul fetiței lor, potrivit Click.