Oana Roman și Marius Elisei, despărțire cu scântei! Fostul partener refuză să mai vorbească cu ea. Ce le-a mărturisit fanilor

Publicat: 04/01/2021 | 09:16

Oana Roman a încheiat un capitol din viața ei, relația cu Marius Elisei. După șase ani, cei doi s-au despărțit, iar lucrurile nu par că s-au terminat cu bine. Oana Roman le-a mărturisit fanilor de pe Intagram că nu păstrează legătura cu Marius, deși ar mai avea multe lucruri de lămurit.

Oana Roman a fost pusă în fața faptului împlinit și a trebuit să se conformeze deciziei pe care a luat-o Marius. Chiar dacă nu și-a dorit o despărțire, nu a avut ce face. Vedeta a declarat că a luptat pentru relație, însă se pare că nu a fost suficient, iar Marius a decis să plece. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, MESAJ CU SUBÎNȚELES PENTRU MARIUS ELISEI! VEDETA A INTRAT ÎN 2021 DEZAMĂGITĂ DE PEROANELE DRAGI)

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorinţa mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns. Am înţeles că nu se mai poate merge mai departe şi o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieţii profesionale cât şi personale. Cred că e cea mai bună decizie şi cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am şi să-mi văd de viaţa mea”, a explicat Oana Roman.

„Sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim”

Despărțirea celor doi pare că nu a fost una pașnică. Marius Elisei a plecat de acasă și pare că refuză să mai vorbească cu fost parteneră. Recent, Oana Roman a organizat pe contul său de Instagram o sesiune de întrebări și răspunsuri, iar unul dintre internauți a întrebat-o dacă mai vorbește cu Marius. (VEZI ȘI: OANA ROMAN, PĂRĂSITĂ DE MARIUS ELISEI PENTRU O ALTĂ FEMEIE! DUPĂ CINE I-AU FUGIT OCHII)

Răspunsul acesteia a venit imediat și a mărturisit că ea și-ar dori să vorbească cu acesta, pentru că au multe lucruri de discutat, legate de fetița pe care o au împreună, însă din păcate se pare că Marius nu este de aceeași părere.

„Eu mi-aș dori, pentru că sunt foarte multe lucruri pe care trebuie să le vorbim în legătura cu Iza, dar doar eu îmi doresc asta”, a spus Oana Roman.