Oana Roman și-a sărbătorit fiica: „Mama a lipsit anul acesta de la petrecerea Izei… Tata i-a trimis mesaj, dar sora mea nici nu a sunat”

Publicat: 24/02/2020 | 19:34

Oana Roman și-a sărbătorit fiica printr-o petrecere pe care a organizat-o împreună cu Marius Elisei. Aniversarea a avut loc duminică seara, iar cea mică s-a bucurat din plin de tot ce i s-a oferit. Chiar dacă a fost foarte fericită că fiica ei a împlinit șase ani, Oana a avut parte și de câteva clipe triste generate de familia ei, care nu a fost lângă ea.

Petrecerea Izabelei a avut loc la Magic Place, locul de joacă deschis de Brigitte Pastramă în incinta Academiei lui Ilie Năstase. Sărbătorita a fost îmbrăcată într-o rochiță albă, iar mama ei nu s-a lăsat mai prejos. Atmosfera a fost relaxată, mai ales că cei doi părinți pare că au găsit o cale de împăcare. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN SE TOPEȘTE PE PICIOARE! INCREDIBIL CUM ARATĂ VEDETA ACUM)

Dacă acum ceva timp părea că relația dintre ei nu mai are nicio șană, lucrurlie au revenit la normal. Oana Roman și Marisu Elisei au găsit o cale de a se apropia din nou și încearcă să facă totul să revină la normal. (VEZI ȘI: OANA ROMAN L-A IERTAT PE MARIUS ELISEI! CUM S-AU FOTOGRAFIAT CEI DOI LA NUNTA UNOR PRIETENI APROPIAȚI)

„Tata i-a trimis mesaj, dar sora mea nici nu a sunat”

Petrecerea Izabelei a fost una extraordinar, însă Oana Roman nu s-a putut bucura în totalitate din cauza familiei ei. Se pare că vedeta le resimte lipsa. „Mama a lipsit anul acesta de la petrecerea Izei pentru că sunt prea mulți copii, nu mai are răbdare să stea să dea interviuri. Tata însă mi-a dat un mesaj de felicitare pentru Iza, atât. Sora mea, Catinca, însă nimic, nici un telefon”, a declarat Oana Roman pentru Click.ro.