Oana Roman și-a pus românii în cap: ”Ca să înțelegem ce popor needucat…” Ce a făcut vedeta în Italia

Publicat: 27/02/2020 | 18:46

Oana Roman a plecat câteva zile la Roma, de unde a postat mai multe imagini, dar a fost făcută cu ou și cu oțet de prietenii virtuali. Ultima apariție a Oanei în mediul online a fost cu țintă, anume, către cei care au făcut o isterie din coronavirus și care golesc rafturile magazinelor.

„Sunt foarte mulți turiști și foarte mulți pelerini la Vatican. Lumea este foarte calmă, liniștită, stăm frumos la coadă, nu e panică. Am înțeles că în România oamenii s-au dus și au golit rafturile prin magazine… ca să ne înțelegem ce popor needucat suntem și necivilizat, incredibil. (CITEȘTE ȘI: INCREDIBIL! CE DECIZIE A LUAT OANA ROMAN, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS)

Într-o țară cum e Italia, unde există o epidemie, dar care este controlată cumva și nu e în zona în care eu mă aflu, oamenii sunt foarte relaxați, sunt foarte liniștiți, nu există niciun fel de panică pe străzi, iar la obiectivele turistice este foarte multă lume, ca de obicei”, a spus Oana Roman pe instastory.

Oana Roman, taxată de români pentru că a plecat în Italia

Oana Roman s-a fotografiat la Fontana di Trevi împreună cu fetița ei, însă fanii au taxat-o dur. Aceștia au observat un detaliu care a stârnit controverse. (NU RATA: FANII AU TAXAT-O DUR! CUM S-A FOTOGRAFIAT OANA ROMAN ÎN ITALIA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE DE CORONAVIRUS: ”TE-AI DUS SĂ NE ADUCI VIRUSUL?”)

”Am ajuns cu bine la Roma. Aici totul e calm , oamenii nu sunt deloc panicati, e plin de turiști, nu e nici o urma de panică. Prima oprire a fost la Fontana di Trevi . Mâine mergem la Vatican”, a scris Oana Roman pe Instagram.

În timp ce unii fani o admiră pe Oana pentru că a afost ambițioasă și a reușit să dea jos câteva kilograme bune, alții cred cu tărie că Oana Roman și-a editat poza și că nu este atât de slabă precum se prezintă pe rețelele de socializare: ”Daca sunt poze editate de asta este …frumoasa???? ce naivi sunt unii????”. Alții au criticat alegerea ei de a merge în Italia din cauza epidemiei de coronavirus: ”Te-ai dus să ne aduci virusul?”.