Oana Roman și-a jignit fiica într-un moment în care credea că nu e înregistrată: “Nesimțito ce ești”. Motivul pentru care fosta prezentatoare și-a pierdut cumpătul | VIDEO

Publicat: 24/12/2020 | 12:41

Oana Roman a fost surprinsă într-un moment delicat… Fosta prezentatoare și-a jignit fiica într-un moment în care credea că nu e înregistrată, iar când a revenit în fața camerei, s-a comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. În timpul declarațiilor, fosta parteneră a lui Marius Elisei a precizat că Isabela trântește ușile din casă, pentru că știe că ea face un interviu.

Oana Roman a insultat-o în public pe fetița ei, Isabela

Scenele revoltătoare în care Oana Roman a fost “actrița” principală s-au petrecut în cadrul unui interviu pe care i l-a oferit în urmă cu câteva ore bune lui Cristi Brancu. După cum puteți vedea în pe filmarea de la articol, vedeta vorbea cu prezentatorul prin Skype și, l-a un moment dat, ea își cere voie ca să meargă în altă cameră, unde știa că este fetița sa.

“Scuză-mă o secundă, dar Isabela… ea face special (n.r.: trântește ușile dinadins) și trebuie să merg”, i-a spus Oana Roman lui Cristi Brancu.

“Te rog frumos”, a afirmat prezentatorul.

Ulterior, acesta le-a transmis un mesaj telespectatorilor, însă, într-un moment de tăcere s-a auzit insulta făcută de invitata lui la adresa Isabelei, care are șase ani.

“Nesimțito ce ești”, a certat-o Oana Roman pe fetița sa, fără să își dea seama că replica ei dureroasă ar putea să fie înregistrată.

Când a auzit jignirea, Cristi Brancu a amuțut și a lăsat capul în jos… și unii dintre martori au înțeles că el nu este de acord cu atitudinea și comportamentul Oanei Roman față de propria fiică. După lecția dură pe care i-a dat-o Isabelei, vedeta s-a întors în fața camerei de filmat și a spus pe un ton apăsat următoarea idee: “Deci, o face special, n-am ce să fac! Trântește uși”.

Nu rata: Oana Roman vrea să fie puternică după ce mariajul cu Marius Elisei a eșuat. Mesajul copleșitor postat azi-noapte, la ora 01:00: “Uneori câștigăm, alteori pierdem”

Isabela va rămâne în grija Oanei Roman după despărțirea de Marius Elisei

Într-un mesaj video transmis azi-noapte, Oana Roman a dezvăluit că Isabela va rămâne în grija sa, însă, va putea merge și în noua casă în care care locuiește tatăl ei; Marius Elisei a rămas după despărțirea de soția lui cu magazinul de haine online.

“Sunt acasă doar cu mama, Isa e la tatăl ei (…). Eu sper să vină moșul la toată lumea și să ne bucurăm de sărbătoarea aceasta minunată”, a mai spus fiica fostului premier într-o înregistrate urcată pe Instagram Stories.

Citește și: Zăvoranca a dat de pământ cu Oana Roman după ce a aflat de despărțirea de soțul său: “Marș la coteț, obraznico! Lasă că te consolează fratele tău (Pepe)”

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu 6 ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.