Oana Roman, șantajată de o clientă nemulțumită: ”A zis că ne face reclamație”

Publicat: 18/06/2021 | 14:52

Oana Roman a apelat la ajutorul avocatului său, după ce a întâmpinat probleme din cauza unei cliente nemulțumite.

O clientă a cumpărat de pe site-ul Oanei Roman un body modelator. Cel mai probabil, acesteia nu i s-a potrivit mărimea comandată și a vrut să-i fie returnați banii. A invocat, însă, faptul că produsul nu are o etichetă conformă. În termeni legali, lenjeria intimă nu se returnează. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, IMPRESIONATĂ PÂNĂ LA LACRIMI DE MARIUS ELISEI! CU CE CADOU A SURPRINS-O BĂRBATUL. „PLÂNG ÎN HOHOTE DE BUCURIE”)

Oana Roman nu s-a mai aflat în această situație, până în momentul de față, așa că a decis să apeleze la ajutorul avocatului ei. Mai ales că femeia respectivă a amenințat-o cu faptul că îi va face o reclamație. Potrivit vedetei, clienta a recurs la șantaj și amenințare pentru a-și primi banii înapoi.

”A scris că ea vrea să trimită body-urile înapoi pentru că nu au eticheta conformă. Eticheta conformă nu știu ce înseamnă la dânsa, pentru că spune că nu le-a desfăcut. Ele au o etichetă care vine de la producător, că nu le fac eu, eu așa le primesc. Am vândut o mie și ceva până acum și nu am avut probleme de genul ăsta.

Noi i-am explicat frumos că aceste produse nu se dau retur conform legii și a început să ne scrie că am face bine să-i dăm banii imediat pentru că altfel o să afle lumea în presă ce produse vinde Oana Roman. Adică m-a șantajat, ceea ce mie nu-mi convine. (…) A zis că ne face reclamație și i-am zis că poate să facă, dar trebuie să fie și întemeiată”, a declarat Oana Roman la Atena Stars.

Oana Roman își vinde hainele pe net, după ce a slăbit spectaculos

Oana Roman a reușit să impresioneze pe toată lumea după ce a slăbit spectaculos. Vedeta a adoptat un stil de viață sănătos și a făcut diverse tratamente corporale, iar rezultatele n-au întârziat să apară. (VEZI ȘI: OFICIAL, OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI S-AU ÎMPĂCAT! AFACERISTUL, MESAJ PUBLIC PENTRU FOSTA SOȚIE: “LA MULȚI ANI, IUBIREA MEA” | FOTO)

Ulterior… Oana Roman a decis să-și vândă hainele. Vedeta și-a anunțat fanii că va posta ținutele pe Insta Story, iar prețurile vor fi foarte mici. Totodată, ea are un site de unde pot fi achiziționate produsele ei. Oana vrea să facă un bine și totodată își dorește să își reînoiască garderoba, însă cu ținute potrivite mărimii pe care o are acum.