Oana Roman s-a întors din vacanța din Egipt. Vedeta a revenit în țară pentru mama sa. Care este starea Mioara Roman? „Trebuie să o vizitez”

Publicat: 19/04/2021 | 20:32

Oana Roman s-a bucurat de o vacanță minunată în Egipt. S-a relaxat, și-a sărbătorit ziua de naștere, s-a bucurat de soare, însă responsabilitățile din România au întors-o acasă. Oana Roman a revenit în țară pentru mama sa, să îi fie alături de ziua de naștere.

Astăzi, Mioara Roman împlinește 80 de ani, iar Oana a ținută să îi fie alături de ziua de naștere. Din cauza unor probleme de sănătate Mioara Roman este internată într-un centru de recuperare. Starea ei este momentan una bună, iar într-o săptămână ar trebui să se întoarcă acasă. (CITEȘTE ȘI: VICA BLOCHINA A DAT CĂRȚILE PE FAȚĂ! CE A SPUS DESPRE DIVORȚUL DINTRE OANA ROMAN ȘI MARIUS ELISEI)

Deși se simțea de minune pe tărâmuri străine, Oana Roman a fost nevoite să își încheie vacanța pentru că și-a dorit neapărat să fie alături de mama sa. Așa că a profitat cât a putut de ultimele momente cu soare, s-a întors în România și a mers să își viziteze mama .

Este ultima zi de vacanţă, este foarte cald. Nu aş vrea să mă întorc acasă, dar am foarte multă treabă. Mâine este şi ziua mamei, abia aştept să o văd. Apoi, mai are o săptămână şi se întoarce acasă. Dar până atunci mâine trebuie să o vizitez aşa că astăzi încerc să profit cât mai mult de vacanţă”, a spus Oana Roman, pe Instagram.

Oana Romana a ajuns la spital în Egipt

Dornică să se bucure din plin de ultimele momente din vacanță, Oana Roman nu a fost atentă și din cauza unei accidentări a ajuns la spital. Se pare că vedeta a călcat pe o piatră foarte ascuțită, care i-a provocat o rană destul de mare, având nevoie de câteva copci.

„Am făcut o nefăcută şi am călcat într-o piatră foarte ascuţită şi mi-am făcut o gaură foarte mare în călcâi. E atât de mare încât a trebuit să mă duc la doctor. Noroc că au un super cabinet aici, la hotel. A trebuit să mă coase, mi-a făcut o anestezie locală care a durut rău de tot. Nu vă puteţi imagina! Acum am fost la farmacie să iau şi nişte pastile pentru durere, sper să îmi treacă”, a mai scris Oana Roman pe Instagram.

(VEZI ȘI: MOTIVUL PENTRU CARE OANA ROMAN S-A REÎNTÂLNIT CU TATĂL EI, DUPĂ LUNI BUNE ÎN CARE NU ȘI-AU VORBIT: ”AM PROFITAT”)

 

Sursa foto: Instagram