Oana Roman, primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei: ”Nu vreau să pic în penibil și să…”

Publicat: 11/01/2020 | 17:20

Oana Roman a oferit primele declarații după ce s-a împăcat cu Marius Elisei. Perioada în care a stat despărțită de soțul ei a făcut-o pe vedetă să realizeze că nu vrea ca mariajul ei să se încheie.

După șapte ani de relație, Oana Roman anunța separarea de soțul ei. De dragul fiicei lor, însă, aceștia au decis să petreacă împreună sărbătorile de iarnă. Înconjurată de familie și apropiați, recent, vedeta a dat prima petrecere în noua ei casă. Nelipsit a fost și Marius Elisei, cu care Oana s-a sărutat în direct, la TV.

Perioada în care au stat despărțiți, i-a făcut pe Oana Roman și Marius Elisei să-și dea seama că de fapt vor să mai dea o șansă relației lor. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN, MĂRTURISIRE CUTREMURĂTOARE DESPRE TATĂL EI: „O SĂ ZICĂ LUMEA CĂ LUCRURILE ASTEA NU SE SPUN PUBLIC”)

”Suntem ok şi eu zic că mergem pe un drum care duce în direcţia bună acum. Da, normal (n.r. că a ajutat despărţirea). Ne-am gândit fiecare ce avem de făcut şi pe ce drum vrem să mergem. Încercăm amândoi separat, dar şi împreună, să facem eforturi astfel încât lucrurile să evolueze astfel încât să fim o familie. Nu vreau să vorbesc prea mult despre asta. Am evitat să vorbesc despre asta în detaliu şi nici n-am s-o fac de acum încolo pentru că pot spune nişte lucruri… Nu vreau să pic în penibil şi să dau detalii care nu îi privesc pe ceilalţi. Sunt lucruri care ţin de sentimentele mele interioare”, a mărturisit Oana Roman la Antena Stars.

În urmă cu câteva zile, Oana Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre motivele desprățirii de soțul ei. (CITEȘTE ȘI: CU CINE A FOST FOTOGRAFIATĂ OANA ROMAN DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE SOȚUL EI)

”S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Am ajuns în punctul în care am realizat că nu e bine să ne împungem și să stăm în tensiune. Am decis să ne separăm. El s-a mutat și nu a fost simplu. Eu am decis să anunț lucrul acesta pentru că se putea să îl vadă cineva că doarme în altă parte.

E mai bine să se știe de la mine. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați. El s-a mutat la părinții lui. Am mai avut o discuție în care ne-am dat seama că nu ne e bine împreună, dar nici separat”, a mărturisit Oana Roman în cadrul unei emisiuni TV.