Oana Roman, primele declarații după ce a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit: “Viața mea își schimbă iar cursul. Nu regret nimic”

Publicat: 22/12/2020 | 08:25

Oana Roman și Marius Elisei au făcut încă un pas spre divorț, după ce au ales să meargă pe drumuri separate în viață. La câteva ore distanță după ce a anunțat că ea și Marius Elisei s-au despărțit, fosta prezentatoare a făcut primele declarații despre schimbarea radicală apărută acum, chiar înainte de perioada magică a sărbătorilor de iarnă.

Oana Roman, primele declarații după ce a anunțat despărțirea de Marius Elisei

În vârstă de 44 de ani, Oana Roman a mărturisit că a făcut multe sacrificii pentru ca relația, mariajul alături de Marius Elisei să funcționeze și că nu are ce să își reproșeze; declarațiile sale au fost realizate prin intermediul unui selfie alb-negru, realizat în mașină. Maria Isabela, fiica foștilor parteneri de viață, are șase ani și zece luni.

“Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viața mea urma să-și schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi, viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumină și mi se va arăta calea.

Nu regret nimic și știu că pun capul pe pernă în fiecare seară cu sentimentul că am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Și asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, a scris fiica fostului premier pe contul ei de Facebook.

Aceeași imagine a publicat-o Oana Roman și pe Instagram, însă, aici, ea a ales să pună o descriere scurtă în limba engleză: “Hard difficult times. The good will prevail (n.r.: Momente foarte dificile. Binele va triumfa!)!”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Nu rata: Oana Zăvoranu a publicat o poză de “colecție” cu Pepe: “Ce e cu colțu’ ăla? Nu e râsu’ tău” + cu cine a comparat-o pe Oana Roman

Oana Roman a devenit soția lui Marius Elisei în vara anului 2014, iar în ziua nunții lor a avut loc și botezul superbei fetițe pe care o au împreună.

Descoperă și: Ce presupune “intermittent fasting”, dieta pe care Oana Roman o ține de un an | FOTO