Oana Roman, prima apariție în public după ce a anunțat divorțul! Și-a ”vindecat” singurătatea cu…

Publicat: 21/12/2019 | 22:06

Separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei a luat prin surprindere toată lumea mondenă. Fiica fostului premier a avut, între timp, prima apariție publică după ce a anunțat divorțul. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile. (CITEȘTE ȘI: ALEXANDRU ARȘINEL, DECLARAȚII SFÂȘIETOARE LA DOI ANI DE LA MOARTEA STELEI POPESCU)

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a întâlnit-o pe Oana Roman la un eveniment monden care a avut loc în Buftea, Gala de excelență „Suflete. Oameni. Speranțe”.

Din câte se pare, despărțirea de Marius Elisei a afectat-o mult pe vedetă. Oana Roman a avut o apariție de-a dreptul uluitoare. De cum a intrat în sala unde s-a organizat evenimentul, fiica fostului premier s-a așezat la masă și a părut să ignore ceea ce se întâmpla în jurul ei. Oana Roman și-a îndreptat toată atenția către telefonul mobil. Preț de mai multe minute, vedeta a butonat de zor smartphone-ul. Se pare că își ”vindecă” singurătatea cu… sesiuni de navigare pe diferite rețele de socializare.

Aflată la un eveniment monden, Oana Roman și-a îndreptat toată atenția către telefonul mobil

Separarea de Marius Elisei, doar un avertisment?

Conform informațiilor obținute de site-ul nr.1 din România, fiica fostului premier n-ar fi chiar decisă să se despartă de Marius Elisei, iar această separare nu pare să fie definitivă. Din câte se pare, Oana Roman i-ar fi dat doar un ”avertisment” partenerului ei de viață. (NU RATA: WHAT’S UP, EVACUAT DE BODYGUARZII DE LA NUBA & BĂGAT ÎNTR-UN TAXI!)

”Sper să mă înțelegeți, dar nu vreau să mai comentez în niciun fel. Eu n-am vorbit despre divorț nicio secundă. Vă rog să mă înțelegeți că nu vreau să comentez mai multe”a declarat Oana Roman, în exclusivitate pentru site-ul nr.1 din România.

„Nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni

„A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită.

Și eu cred că o să putem și vreau să fim amândoi destul de responsabili încât să putem să creștem acest copil frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Dar nu mai spuneți, vă rog: «Îmi pare rău», pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt foarte asumată, știu ce am de făcut și este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat. Mulțumesc însă miilor de mesaje pe care le-am primit (…)”, a mai spus Oana Roman într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu cinci ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al României a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariană şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame. (VEZI AICI: UNDE LOCUIEȘTE MARIUS ELISEI DUPĂ CE S-A DESPĂRȚIT DE OANA ROMAN: ”STĂ UNDE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)