Oana Roman, noi declarații despre despărțirea de soțul ei. Ce a spus despre Marius Elisei

Publicat: 12/12/2019 | 13:47

Oana Roman a făcut noi declarații despre despărțirea de soțul ei și a fost destul de tranșantă atunci când a transmis anumite gânduri. Despre Marius Elisei, fostul ei partener de viață și tatăl fiicei sale, vedeta a subliniat că își dorește să fie fericit și că speră că vor reuși să mențină o relație extrem de civilizată.

Citește și: Informații exclusive! Oana Roman, adevărul despre divorț: “Sper să mă înțelegeți, dar…”

Oana Roman, noi declarații despre despărțirea de soțul ei, Marius Elisei

Oficial, Oana Roman și Marius Elisei nu sunt divorțați, iar după ce au decis să se despartă, micuța Isabela a rămas în grija mamei. În urmă cu câteva ore bune, vedeta a făcut public un mesaj video în care a mulțumit tuturor care i-au scris un gând bun sau au criticat-o. Când a vorbit despre relația care există între ea și fostul partener de viață, a spus apăsat că: “Cred că o să putem și vreau să fim amândoi destul de responsabili încât să putem să creștem acest copil frumos și să avem o relație extrem de civilizată”. În vârstă de cinci anișori, Isa are o relație foarte specială cu tatăl ei, iar Oana Roman a menționat acest lucru de nenumărate ori în interviurile din trecut.

“A fost o zi în care am anunțat că eu și Marius ne-am separat, dar să știți că nu este sfârșitul lumii, nu moare nimeni. Este o decizie luată după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul și cred că este cea mai bună decizie, atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merităm să fim fericiți și mai ales cred că Iza merită să fie fericită.

Și eu cred că o să putem și vreau să fim amândoi destul de responsabili încât să putem să creștem acest copil frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Dar nu mai spuneți, vă rog: «Îmi pare rău», pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt foarte asumată, știu ce am de făcut și este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat. Mulțumesc însă miilor de mesaje pe care le-am primit (…), chiar și cele critice. (…)”, a declarat Oana Roman într-o înregistrare urcată pe Instagram Stories.

Citește și: Mioara Roman, primele declarații după ce fiica ei a anunțat separarea de soțul său, Marius Elisei

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.