Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au criticat-o după ce a plecat în Italia: ”Nu renunț la vacanțe! Nu mă las antrenată în nebunia asta”

Publicat: 29/02/2020 | 21:54

Oana Roman, mesaj dur pentru cei care au criticat-o după ce a plecat în Italia. Vedeta le-a închis gura răutăcioșilor.

În timp ce alții renunță la vacanțele plănuite din cauza coronavirusului, Oana Roman a luat o decizie radicală! Vedetei nu îi este teamă de virusul ucigaș și dacă tot a scos bani din buzunar… nu a renunțat la vacanță! Împreună cu soțul și fiica ei, Oana Roman a fost în Italia.

Mulți au criticat-o pe Oana Roman pentru decizia luată, având în vedere epidemia de coronavirus din lume. Însă, vedeta le-a închis gura răutăcioșilor.

”A fost o vacanță superbă. Calm, liniște și pace. Demența e doar pe aici. Acolo oamenii sunt calmi, relaxați, informați și liniștiți. Drept care mă gândesc serios să plec iar. Nu renunț la vacanțe! Nu mă las antrenată în nebunia asta. Muncesc mult și vreau să mă bucur de viață. Manipularea asta nu ar exista dacă oamenii ar gândi la rece și s-ar informa corect”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei

După scandalul în care a fost implicat, Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat. (VEZI ȘI: CARMEN DE LA SĂLCIUA, SPERIATĂ DE CORONAVIRUS! CE DECIZIE RADICALĂ A LUAT CÂNTĂREAȚA, ÎN PLINĂ EPIDEMIE)

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte  mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Iată, că după tot scandalul, Oana Roman a decis să-i mai dea o șansă soțului ei.