Oana Roman, mesaj dur pe Facebook în plină pandemie de coronavirus: ”Abia ne descurcăm…”

Publicat: 06/04/2020 | 19:13

Oana Roman a transmis un mesaj dur pe Facebook în plină pandemie de coronavirus. Vedeta a răbufnit după ce a văzut că sunt mulți români care nu respectă regulile impuse de autorități.

Coronavirusul face ravagii în România! Mulți patroni au fost nevoiți să își închidă afacerile, iar sectorul economic este grav afectat. La rândul său, Oana Roman este afectată de situația fără precedent din țara noastră. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN ȘI SOȚUL EI S-AU ÎMPĂCAT?! AVEM IMAGINILE CARE VORBESC DE LA SINE)

Vedeta a mărturisit că nu știe cum va supraviețui și că va fi nevoită să apeleze la pensia mamei sale. Colaborările ei au fost suspendate, din cauza faptului că multe dintre activitățile pe care le realiza presupuneau deplasări, evenimente și filmări care acum nu se mai realizează, în contextul pandemiei de coronavirus.
În acest context, vedeta a transmis un mesaj dur pe Facebook când a văzut că sunt unii cetățeni români care nu respectă regulile impuse de autorități.
”Noi stăm în casă, nu muncim, abia ne descurcăm și o să ne descurcăm din ce în ce mai greu pentru că respectăm ceea ce ni se spune, adică stăm acasă, și oamenii se plimbă agale prin oraș, fără nicio treabă. […] Noi stăm acasă și pierdem bani îngrozitori de mulți”, a spus Oana Roman.
Klaus Iohannis a avut, luni, la Palatul Cotroceni, o ședință cu mai mulți miniștri. La finalul întrevederii, președintele a anunțat că starea de urgență în România va fi prelungită cu încă 30 de zile, începând de săptămâna viitoare.