Oana Roman, mesaj cu subînțeles pentru Marius Elisei! Vedeta a intrat în 2021 dezamăgită de peroanele dragi

Publicat: 01/01/2021 | 19:12

Oana Roman a pășit în 2021 cu un gust amara. În prima zi a noului an a postat pe rețelele de socializare un mesaj cu subînțeles în care pare să vorbească despre despărțirea de Marius Elisei.

Oana Roman a petrecut Revelionul acasă alături de fiica sa, iar în prima zi a noului an a făcut o retrospectivă dureroasă a anului ce a trecut și a subliniat dezamăgirile prin care a trecut. Vedeta a vorbit despre cum uneori chiar cei mai apropiați oameni sunt cei care te trădează, atunci când nu te aștepți.

Mesajul postat de aceasta pe contul de Instagram pare să fie chiar despre Marius Elisei. Cei doi s-au despărțit recente, iar bărbatul a plecat de acasă. (CITEȘTE ȘI: MARIUS ELISEI, LOVITURĂ GREA LA ADRESA SOȚIEI SALE, OANA ROMAN. CE I-A SPUS TRANȘANT ÎN TIMP CE ÎȘI “NEGOCIAU” DESPĂRȚIREA)

„Gânduri de nesomn după Revelion. Oamenii pe care îi iubești cel mai mult, în mod loial și profund, pot fi sursa celor mai mari dureri. Oamenii pentru care ai încasa chiar și un glonț sunt de multe ori în spatele armei și trag în tine fără ezitare. Pare că iubirea, generozitatea și loialitatea ta e unilaterală

Totuși asta nu trebuie să te schimbe. Iubește și prețuiește în continuare pe cine și cât simți și vei deveni mai puternic decât toți la un loc”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Instagram.

(VEZI ȘI: PRIMA REACȚIE A LUI MARIUS ELISEI DUPĂ CE OANA ROMAN A SUGERAT CĂ URMEAZĂ DIVORȚUL: “CHIAR M-AM JURAT”. GESTUL LUI ÎN MIEZ DE NOAPTE ARATĂ CÂT E DE MARE SUFERINȚA PE CARE O TRĂIEȘTE)