Oana Roman merge la terapie în cuplu pentru a-și salva căsnicia! Ce a declarat fiica lui Petre Roman

Publicat: 03/03/2020 | 17:54

La câteva luni după ce a declarat în presă că relația dintre ea și tatăl copilului ei, Marius Elisei, nu mai funcționează, Oana Roman a decis să facă un sacrificiu de dragul fiicei lor, Izabela. Cei doi părinți se pare că merg la terapie în cuplu pentru a remedia lucrurile.

Deși s-au despărțit înainte de sărbători, Crăciunul l-au făcut împreună, ca o familie normală, iar în prezent Oana și Marius vor să rămână aceeași familie unită, pentru fiica lor.

Pentru a-și salva căsnicia, cei doi au depus eforturi vizibile. Au plecat în vacanță, în Italia, împreună cu copilul pentru a se putea reconcilia și pentru a păstra o relație decentă de dragul Izabelei.

„Eu și cu Marius continuăm să fim o familie pentru că și el și-a dorit lucrul ăsta. Ne-am dorit amândoi… Nu este o rușine să mergi la terapie de cuplu”, a spus Oana Roman.

Înainte de Crăciun, Oana Roman spunea că relația dintre ea și Marius Elisei nu mai funcționează sub nicio formă.

„S-au întâmplat multe lucruri și nu suntem mereu caractere compatibile, în sensul că eu sunt mai vulcanică, dar pe el îl afectează. S-a ajuns într-un punct în care efectiv lucrurile nu mai funcționau între noi, nu era ok pentru mine, pentru Izabela. Nu s-a pus problema despre o altă femeie, dar nici despre un alt bărbat. Nu mai funcționau lucrurile, a fost o chestie asumată și discutată. Lumea a început că divorțăm, eu nu m-am gândit neapărat. Între timp au venit sărbătorile și Izabela nu merita să stea cu părinții separați a declarat Oana Roman.