Oana Roman, mărturisire cutremurătoare despre tatăl ei: “Să nu mai creadă nimeni că…”. Ce se întâmplă acum cu Petre Roman

Publicat: 29/12/2019 | 12:33

Oana Roman a făcut bilanțul acestui an și, printre lucrurile frumoase pe care le-a obținut, dar și printre evenimentele mai puțin plăcute, ea a făcut o mărturisire cutremurătoare despre tatăl său. Dezvăluirea vedetei despre Petre Roman i-a uimit pe mulți. 

Citește și: Oana Roman, susținută de Marius Elisei la spital, unde a ajuns fiica lor. Ce vești au primit azi de la medici

Oana Roman, mărturisire cutremurătoare despre tatăl ei

Întoarsă acasă din vacanța de la munte pe care și-a anulat-o din cauza problemelor de sănătate ale fiicei sale, Oana Roman a avut timp să facă retrospectiva lui 2019. Fiica fostului premier a urcat pe Story-ul de la Instagram două postări în care a spus pe scurt ce i-a adus anul care se va sfârși în curând. Mesajul vedetei se încheie cu o dezvăluire tristă: Petre Roman a rupt orice legătură cu ea și familia sa.

Citește și: Mioara Roman a rupt tăcerea. Primele declarații despre divorțul de fostul prim-ministru al României. “A fost șantaj!”

“Stând în spital și apoi în casă, fără să am vreo preocupare, am făcut un bilanț! A fost un an bun. M-am transformat fizic în bine, am o casă nouă, am un proiect profesional, am câștigat noi prieeni, m-am maturizat cumva. Am pierdut lucrurile de care probabil nu aveam nevoie. Am o singură lipsă majoră!

Tata a uitat de mine anul ăsta. Și de ziua Isei, și de ziua mea și, mai ales, de Crăciun. Și la 43 de ani, tot copilul lui sunt! Un semn sau un cadou oricât de neînsemnat ar fi contat mult, mai ales pentru Isa! Știu, o să spună lumea că lucrurile astea nu se spun public, dar măcar să nu mai creadă nimeni că sunt fata lui tata! Eu tot îl iubesc! Chiar dacă pentru el eu nu prea mai exist”, a scris vedeta în postările făcute pe Instagram Stories.

Citește și: Oana Roman a cedat! Ce declarații acide a făcut după ce a fost criticată că a pozat sexy

După divorțul de Mioara Roman, Petre Roman s-a căsătorit cu Silvia Chifiriuc în 2009 și au un băiețel împreună: Petrus. Artista este mai tânără cu 25 de ani decât fostul premier al României. Cei doi soți sunt bine și își petrec sărbătorile de iarnă în familie.