Oana Roman, mărturii înfiorătoare despre accidentul din Egipt: “Am călcat într-o piatră foarte ascuțită, mi-am făcut o mare gaură în călcâi”. Medicul i-a cusut rana | FOTO

Publicat: 19/04/2021 | 09:55

Superba vacanță din Egipt a fost presărată cu un accident nefericit pentru Oana Roman. Fiica fostului premier s-a tăiat la călcâiul drept după ce a călcat pe o piatră foarte ascuțită și a avut nevoie de ajutorul medicilor care i-au cusut rana. Având piciorul bandajat, ea a povestit  cum s-a întâmplat episodul dureros.

Oana Roman, mărturii înfiorătoare despre accidentul din Egipt

În vârstă de 45 de ani, Oana Roman a plecat în vacanța din Egipt împreună cu fiica sa, Isabela, și Vica Blochina. Cu două zile înainte să revină în România, fosta prezentatoare a fost victima unui incident nefericit pe plaiurile însorite.

“Am intrat în apă, unde am călcat într-o piatră foarte ascuțită și mi-am făcut o mare gaură în călcâi, atât de mare, încât a trebuit să mă duc la doctor, aici la hotel, să mă coasă. Ca să mă coasă acolo a trebuit să-mi facă o anestezie locală. Nu vă puteți imagina în ce hal m-a durut. Am un mare bandaj, un bandaj comunist și acum trebuie să mă duc să-mi iau pastile”, a povestit Oana Roman într-un video urcat pe Instagram Stories.

Vedeta a fost copleșită de numărul uriaș de gânduri pozitive și, deși a avut mari dureri, ea a făcut față cu brio la experiența delicată. Azi-noapte, în timp ce se afla în camera de hotel, ea a publicat o poză și a transmis următoarele idei: “Ultima seară de vacanță! Stau pe balcon și mă bucur de vremea superbă. Piciorul e bine. Iau antibiotice și pastile pentru durere. Mâine (n.r.: azi), venim acasă. Mulțumesc tuturor pentru mesaje”.

Vezi și: Oana Roman, de râsul internetului după un gest rușinos: “Așa scrie în codul bunelor maniere?”

Oana Roman a pozat ca într-o poziție incitantă pe plajă

Fosta soție a lui Marius Elisei și-a dorit să fie fotografiată într-o poziție incitantă în timp ce se afla la plajă. După cum puteți vedea în a doua imagine din postarea de mai jos, diva se află întinsă pe un tobogan alb, iar privirile tuturor internauților s-au oprit asupra zonei intime, dar și a picioarelor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Citește și: Vica Blochina a dat cărțile pe față! Ce a spus despre divorțul dintre Oana Roman și Marius Elisei

Sursa foto: Facebook, Instagram & Instagram Stories