Oana Roman, lovită în plin de criza provocată de coronavirus. “Ne vom baza pe pensia mamei!” Vedeta, probleme inclusiv cu fiica, Isabela

Publicat: 20/03/2020 | 12:41

Oana Roman întâmpină serioase probleme financiare din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta a făcut anunțul pe o rețea de socializare și a dezvăluit că nu este exclus ca, în curând, să depindă de pensia pe care o încasează mama ei, Mioara.

VEZI AICI: BREAKING NEWS. ROMÂNII NU AR MAI AVEA VOIE SĂ IASĂ DIN CASĂ DECÂT ÎN MOD EXCEPȚIONAL! DOCUMENTUL CARE AR PUTEA FI APROBAT DE CNSSU!

De joi stăm în casă cu toții pentru că situația pare că se agravează. Mai am doar un singur client care mai are activități, restul au închis activitatea și tipul de muncă pe care îl prestez eu necesită în mare parte evenimente, deplasări și filmări care sunt imposibile acum. Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia mamei, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, a scris Oana Roman.

De parcă lipsa banilor nu reprezenta o grijă majoră, Oana Roman a mai dezvăluit că fiica ei, Isabela, a făcut amigdalită și că a avut nevoie de tratament.

(NU RATA: BOGDAN ARON, ROMÂNUL VINDECAT DE CORONAVIRUS, TRAGE UN SEMNAL DE ALARMĂ: ”TOATĂ LUMEA E PE STRADĂ. CREDEAM CĂ ROMÂNII AU ÎNȚELES CĂ NE PAȘTE UN PERICOL MARE”)

Nu crede în coronavirus: “Interese obscure, trăim o psihoză mondială!”

Altfel, Oana Roman nu se teme de virusul ucigaș! Vedeta crede că este vorba despre niște interese ascunse și de o manipulare în masă. ”Mie mi se pare că trăim, din păcate, o psihoză mondială. Pare asa ca un vis urât care sper să se termine cât mai curând. Din punctul meu de vedere şi stiu că iar o să îmi sară lumea în cap, tot ce se întâmplă în lumea asta a început să devină exagerat cumva. Ţine de psihoză tot ce se întâmplă. De data asta mi se pare că pe undeva s-au apăsat nişte butoare din nişte interese absolut obscure şi întreaga lume este foarte mult manipulată, din păcate. Asta e părerea mea. Va fi foarte greu. Cel puţin România este o ţară în care dacă activităţile se opresc, chiar şi cele culturale, sunt oameni care pierd bani, sunt artişti care nu vor mai câştiga la fel şi nu ştiu unde se va ajunge, sincer”, a mărturisit Oana Roman la un post de televiziune.