Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei! Cum s-au fotografiat cei doi la nunta unor prieteni apropiați

Publicat: 10/02/2020 | 15:00

Oana Roman l-a iertat pe Marius Elisei! Cei doi au fost împreună la nunta unor prieteni apropiați și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Nici n-au anunțat bine că au revenit la sentimente mai bune, după separarea de la finele anului trecut, că o nouă controversă a ”lovit” cuplul Oana Roman – Marius Elisei. Soțul vedetei a fost prin ”pe picior greșit” cu un transsexual celebru, Delia Rexha, fosta iubită a vestitului manelist Nicolae Guță. (CITEȘTE ȘI: AVEM MESAJELE CARE I-AR FI DISTRUS CĂSNICIA OANEI ROMAN)

Marius Elisei a venit în cadrul emisiunii prezentate de Mihai Morar și a mărturisit că este vorba despre o înscenare. Soțul Oanei Roman a spus că îi va lăsa pe avocați să se ocupe de situația neplăcută în care s-a aflat.

”Este vorba despre o înscenare foarte urâtă. Este vorba despre o persoană care încearcă să iasă la TV, să se afirme pe spatele meu și pe spatele Oanei. Oana este cea mai importantă din acest subiect. S-a discutat foarte  mult în ultimele zile. Am dovezi foarte clare, este o înscenare. O minciună oribilă. Am luat legătura cu avocații. O să înaintăm un dosar penal pentru a demonstra concret adevărul și că această înscenare este o făcătură”, a mărturisit Marius Elisei la ”Răi da Buni”.

Iată, căă după tot scandalul, Oana Roman a decis să-i mai dea o șansă soțului ei. Vedeta și Marius Elisei au fost împreună, în acest weekend, la nunta unor prieteni apropiați. Cei doi s-au fotografiat cu mirii și s-au comportat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. (VEZI ȘI: MARIUS ELISEI, TAXIMETRIST CU PROGRAM FLEXIBIL. CE JOBURI A MAI AVUT DE-A LUNGUL TIMPULUI)

Pe chipurile lor se putea observa fericirea. Semn că cei doi au decis să treacă peste situațiile neplăcute, dar și neînțelegerile din ultima perioadă.

Oana Roman și Marius Elisei, la nunta unor prieteni apropiați