Oana Roman, jignită pe internet: “Nesimțită și mincinoasă!” Ce reacție a avut vedeta

Publicat: 30/04/2021 | 11:07

Oana Roman a dezvăluit, pe Instagram, că o femeie a numit-o, recent, “nesimțită și mincinoasă”. Vedeta nu a rămas, însă, datoare și a pus-o imediat la punct pe cea care a jignit-o.

Pe rețelele sociale, Oana Roman este urmărită nu doar de fani, ci și de persoane care nu o au deloc la suflet. Activă, de regulă, în mediul online, vedeta le-a cerut prietenilor virtuali câteva sfaturi, fiind dornică să scape cât mai rapid de vopseaua de ouă care i s-ar fi imprimat pe mâini.

La scurt timp, o femeie ar fi jignit-o, numind-o “nesimțită și mincinoasă”, transmițându-i că vedeta ar fi vopsit ouă cum ar fi ieșit ea în oraș la o întâlnire cu Petre Roman. Oana Roman a arătat, imediat, mâinile pătate de vopsea, ocazie cu care a precizat că nu înțelege motivul pentru care unii oameni sunt răi, în condițiile în care, în Săptămâna Mare, toată lumea ar trebuie să lase deoparte răutățile.

Oana Roman: “Cât de nefericiți sunt unii oameni. Stau și mă înjură!”

Ce fac eu să scot vopseaua de la ouă de pe mâini, în afară de dat cu oțet? Nu mă dau cu oteț, că nu-mi place cum miroase. Am dat cu săpun. Nu a ieșit cu nimic. Apropo de un comentariu primit pe care mi l-a scris o nefericită, sărăcuța de ea și care mi-a zis: ‘Băi, mincinoasă ordinară care ești, ai vopsit tu o ouă azi cum m-am întâlnit eu azi cu Petre Roman în oraș, nesimțito, mincinoaso ce ești. Tu nu vopsești ouă și ne păcălești’. Îți dai seama cât de nefericiți sunt unii oameni și ce preocupări au ei în zi de sărbătoare când oamenii se presupune că ar trebui să fie mai buni. Stau și mă înjură că mint și nu am vopsit ouă”, a spus Oana Roman la InstaStory.

S-a separat de Marius Elisei

Altfel, după șase ani de căsnicie, Oana Roman și Marius Elisei au decis de comun acord să meargă pe drumuri separate. Cei doi formau unul dintre cele mai longevive și sudate cupluri din showbiz-ul românesc și nimeni nu se aștepta la o asemenea veste.