Oana Roman, îndurerară chiar de ziua ei onomastică. A mărturisit cu lacrimi în ochi cine a reușit să îi bucure sufletul: “Sunt acasă cu fiica mea și ne bucurăm una de alta”

Publicat: 07/01/2021 | 23:17

2021 a început pentru Oana Roman într-o notă destul de tristă… negocierile cu Marius Elisei în legătură cu despărțirea lor nu merg bine, mama ei trebuie să ajungă iar pe mâinile medicilor, iar onomastica a trecut ca o zi obișnuită din viața sa. În această seară, fosta prezentatoare a mărturisit cu lacrimi în ochi cine sunt persoanele care au reușit să îi bucure sufletul azi, când au fost sărbătoriți toți cei care poartă numele Sfântului Ioan Botezătorul.

Oana Roman, mâhnită chiar de ziua ei onomastică

Potrivit dezvăluirilor vedetei, fiica sa, apropiații, dar și fanii au fost cei care au surprins-o cu mesaje care de care mai emoționante și este recunoscătoare pentru toate surprizele primite pe telefon. Dacă în trecut ieșea alături de prieteni ca să petreacă, azi a preferat să bifeze câteva dintre lucrurile pe care le avea de făcut la început de an.

“Astăzi, am simți că este ziua mea doar prin prisma mesajelor primite de la fani, prieteni și cunoscuți. A fost o zi normală, am avut foarte multe drumuri de făcut, facturi de plătit, treburi de rezolvat. Nu m-am organizat să petrec de nici un fel. Sunt acasă cu fiica mea și ne bucurăm una de alta”, a dezvăluit fosta parteneră a lui Marius Elisei într-un video urcat pe Instagram Stories.

După cum puteți vedea în galeria foto a articolului, sărbătorita a notat pe imaginile făcute publice în timp ce se uita la televizor următoarele gânduri: Singurul cadou primit azi a constat în urările de la voi. Și îmbrățișarea și iubirea Isei. Nu e puțin deloc!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by oana roman (@oanaromanelisei)

Nu rata: Oana Roman, atac la adresa lui Marius după ce s-a cuplat cu altă femeie: “Acum va avea ocazia să și-l facă”

Fosta prezentatoare, din nou pe micile ecrane în calitate de invitată specială

Tot azi, Oana Roman le-a reamintit celor care o urmăresc pe social media că, începând joia viitoare, respectiv 14 ianuarie, va putea fi văzută alături de fetița ei în cadrul emisiunii “Mămici de pitici cu lipici”.

(…). Din 14 ianuarie, ne vedem la ora 21:00 pe Antena Stars la emisiunea «Mămici de pitici cu lipici». De abia aștept să vă arăt cum e viața noastră. Vă puup. #tv #showtv #antenastars #oanaroman, a scris vedeta pe contul de Instagram când a făcut postarea de mai sus.

Descoperă și: Oana Roman, declarații acide după ce a fost acuzată că și-a photosopat la greu pozele în care poartă body! Ce i-a transmis rivalei sale, Oana Zăvoranu | FOTO & VIDEO

Mama Oanei Roman, în grija medicilor

Potrivit fiicei fostului premier, Mioara Roman urmează să fie internată pentru că a venit vremea să i se facă noi analize medicale, având în vedere istoricul pe care îl are.

“Mama nu a fost bine, înainte de Crăciun, deloc. Am fost cu ea la spital. A fost complicat. Continuă să fie complicat. De abia acum va face analizele, pentru că am așteptat să treacă Sărbătorile. O să o internez miercuri două zile ca să își facă investigațiile posibile, să vedem cum se va derula totul în continuare. A fost mai ok, mai stabilă de Crăciun”, a spus Oana Roman la Antena Stars.