Oana Roman, imagini din vacanța cu Marius Elisei. Cât de mult a slăbit vedeta

Publicat: 05/05/2021 | 08:54

Oana Roman și Marius Elisei au petrecut sărbătorile pascale împreună. Cei doi au mers într-o excursie, prin țară, iar vedeta a publicat mai multe imagini din escapadă. Fanii au observat imediat cât de mult a slăbit fiica lui Petre Roman.

După divorț, Oana Roman și Marius Elisei au rămas în relații amiabile de dragul fetiței lor. Iar, cei doi, au decis să petreacă Paștele împreună, așa că și-au făcut bagajele și au mers într-o excursie prin țară. Fiica lui Petre Roman le-a mărturisit fanilor că a stat în Gorj, la niște prieteni apropiați, acolo unde s-a bucurat de natură, aer curat și compania oamenilor dragi. (CITEȘTE ȘI: MARIUS ELISEI A VORBIT DESPRE ADEVĂRATUL MOTIV CARE A DUS LA DIVORȚUL DE OANA ROMAN: ”NU MĂ MAI APRECIA, POATE ȘI DIN CAUZA BĂUTURII”)

Împreună cu familia sa, Oana Roman a vizitat și celebra ”Coloană a infinitului”,  sculptură a artistului român Constantin Brâncuși, parte a trilogiei Ansamblului Monumental din Târgu Jiu, compus din Coloana Infinită, Poarta sărutului și Masa tăcerii. A vrut să imortalizeze momentul, iar fostul soț a „executat”. Fanii vedetei au observat imediat cât de mult a slăbit Oana Roman și au complimentat-o pentru reușită.

”Numai un om inteligent poate avea atâta ambiție. Arăți trăsnet, fată dragă”/ Ești superbă! Pupici/ Wow, cât ai slăbit! Frumoasă poza”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Oana Romna a slăbit mut (sursa FOTO: Instagram)

Oana Roman, afectată de divorț

După divorțul de Marius Elisei, vedeta a mărturisit că are nevoie de timp pentru a se vindeca așa că a decis să nu se mai vadă cu nimeni. Hotărârea pe care a luat-o i-a îngrijorat pe fanii săi, care o știu de atâția ani pe Oana Roman ca fiind o femeie sociabilă, mereu zâmbitoare și pozitivă.

Singura prietenă cu care s-a văzut în această perioadă a fost Vica Blochina, cu care de altfel și-a petrecut ziua de naștere în Egipt. După separarea de fostul ei soț, vedeta a slăbit enorm de mult.

„Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a povestit Oana Roman pe Instagram.