Oana Roman, hotărâre drastică după ce a divorțat de Marius Elisei: “Mai bine pentru liniștea mea”. Psihologii nu recomandă asta pe termen lung

Publicat: 27/02/2021 | 19:19

Oana Roman a luat o hotărâre drastică după ce a divorțat de Marius Elisei, iar dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unei fotografii publicată pe social media. Fosta prezentatoare a semnat actele de divorț în urmă cu aproape două săptămâni și are o relație foarte bună cu fostul soț. În plus, ea și-a reluat jobul pe care îl avea la magazinul online cu haine, pe care afaceristul îl deține.

Oana Roman, hotărâre drastică: “Nu mă văd cu nimeni, nu socializez”

Weekendul acesta, fiica vedetei este la Marius Elisei, motiv pentru care Oana Roman a avut mai mult timp pentru ea… Și, într-un moment de sinceritate maximă, fiica fostului premier a mărturisit că a renunțat să mai iasă cu prietenii pe care îi are și, totodată, nu mai socializează. Cei mai mulți dintre psihologi nu recomandă acest lucru pe termen lung, pentru că se pot produce modificări negative în comportamentul și atitudinea persoanelor care recurg la această schimbare radicală în viața lor.

“Isa e la tatăl ei, eu acasă la seriale. Nu ies, nu mă văd cu nimeni, nu socializez. Să văd cât mai pot așa. Eram un animal social și nu suportam să nu ies și să nu mă văd cu lume. M-am retras. Încă îmi e bine așa. N-am gașcă, n-am anturaj. Mai bine pentru liniștea mea. Deocamdată”, a scris diva pe o poză publicată pe Instagram Stories, după cum puteți vedea în galeria foto a articolului.

Oana Roman a anunțat ce hotărâre drastică după ce a divorțat de Marius Elisei © Facebook
Oana Roman a anunțat ce hotărâre drastică după ce a divorțat de Marius Elisei © Facebook

Nu rata: Oana Roman, mesaj plin de durere după despărțirea de Marius Elisei: “Atunci eram realmente fericiți și nu ne dădeam seama” 

Oana Roman, mesaj acid la adresa unor vedete din România

Tot pe Instagram Stories, fiica fostului premier a publicat un mesaj în care atacă indirect anumite vedete de la noi.

“O să vă povestesc într-o zi cum lumea asta glamour pe care o vedeți la TV și în online mai nou este împărțită pe găști, interese persoanele, prietenii și relații. Eu am fost la începuturi. Eram câțiva acum 30 de ani. Atunci însă nu existau interese de niciun fel. Nici bani la mijloc, nici influențe! Noi ne distram și ne bucuram împreună. Atât. De aia acum, nu am eu gașcă și nu sunt în niciun anturaj. Pentru că eu și alți câțiva făceam acum 25 de ani ceea ce alții descoperă acum, doar că n-avem telefoane ca să facem poze și să postăm. Dar ceva poze găsesc eu prin cutii. O să vă povestim o dată pe îndelete. Încă nu e momentul”, a mărturisit fosta prezentatoare, după cum puteți vedea în galeria foto a articolui.

Citește și: Marius Elisei, declarații despre infidelitate în mariajul cu Oana Roman: “Nu a fost cazul de scandaluri cu bătăi”

Sursa foto: Instagram  & Facebook / Oana Roman