Oana Roman, dezamăgită de prieteni: ”Asta m-a durut tare, dar mi-am învățat lecția”

Publicat: 06/12/2019 | 17:12

Oana Roman este extrem de dezamăgită de prietenii ei. Vedeta le-a mărturisit fanilor care este supărarea ei cea mai mare.

Oana Roman și-a îndeplinit un vis. Vedeta a lansat o colecție de rochii și este foarte mândră de această realizare. Din păcate, însă, mulți prieteni nu i-au fost alături în această perioadă. (CITEȘTE ȘI: NU ESTE BANC! CÂȚI ANI AVEA OANA ROMAN CÂND ȘI-A PIERDUT VIRGINITATEA: „VENEAM CU PRIETENUL MEU ACASĂ ȘI…”)

„Am lansat colecţia de rochii. Au venit doar câţiva prieteni. Prea puţini faţă de cât m-am aşteptat. Au postat despre asta doar vreo trei sau patru persoane. Culmea, nu cele de la care mă aşteptam, pentru că şi eu le-am fost alături când au avut nevoie. Şi i-am promovat, ajutat şi sprijinit. Asta m-a durut, dar mi-am învăţat lecţia. Pentru unii, prietenia este în sens unic. Așteaptă de la alții către ei, nu și invers. Trebuie să avem așteptări doar de la propria persoană și de la Dumnezeu”, a mărturisit Oana Roman pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, dezvăluiri despre vila de 160.000 de euro

După ce s-a zvonit că Oana Roman s-ar fi îmbogățit în urma evenimentelor cu ștaif pe care le organizează pentru milionari, ea a declarat că lucrurile nu stau tocmai așa. În plus, a subliniat fiica lui Petre Roman, ea și-a vândut apartamentul ca să poată să își cumpere vila impunătoare pe care a pus ochii de ceva vreme. Fosta prezentatoare și soțul său, Marius Elisei, au plătit pe casa luxoasă 160.000 de euro.

“Eu am vândut apartamentul în care locuiam ca să pot să-mi cumpăr casa asta. Nu mi-au venit bani din cer. E adevărat că îmi merge bine în ultima vreme, organizez multe evenimente importante, dar totuşi nu câştig atât de mult pe cât aş merita eu. Nu înseamnă că mă scald acum în bani, nu e chiar aşa. Eu mă trezesc cu noaptea în cap şi mai vin acasă după miezul nopţii. Am noroc cu Marius, că stă cu copilul”, a dezvăluit Oana Roman pentru click.ro.

Aici, Oana Roman locuiește alături de fiica și soțul și mama sa, Mioara Roman.

“Am o casă imensă, cu grădină, cu pruni, cu livadă, am tot ce mi doreşte inimioara. Mi-a depăşit aşteptările. Toată viaţa mi-am dorit băi mari şi acum le am. Acum suntem in amenajări. Alerg după uşi, jaluzele şi toate cele. Mobila o am, e mobila mea veche de la apartamentul în care am locuit până acum. Ne-am mutat în noua casă mai devreme cu două săptămâni, prin bunăvoința vechilor proprietari”, a mai mărturisit fiica fostului ministru al României, conform sursei citată mai sus.