Oana Roman, despre relația cu Marius Elisei în izolare. Cum merg lucrurile între cei doi și ce activități au? „Are momente în care răbufnește și el, dar e normal”

Publicat: 18/04/2020 | 21:36

Oana Roman respectă regulile impuse de autorități și se află în autoizolare alături de familia ei. Încearcă să aibă mereu activitate și să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi. Însă viața în izolare este destul de grea, iar spiritele se mai încing din când în când.

Chiar dacă lucrurile nu sunt mereu roz între ea și Marius Elisei, vedeta încearcă să îl înțeleagă și să gestioneze fiecare situație cu înțelegere și calm. Oana a recunoscut că pentru soțul ei este puțin mai dificil să stea în casă toată ziua. (CITEȘTE ȘI: OANA ROMAN A ÎMPLINIT 44 DE ANI! CUM A SĂRBĂTORIT FIICA LUI PETRE ROMAN ALĂTURI DE FAMILIA SA. FOTO)

„Pentru Marius e greu, pentru că stă cu noi tot timpul. El era obișnuit să mai meargă cu băieții la fotbal, la bere. El pleca dimineață, își făcea treaba, venea. Acum sunt și lucruri care îl enervează. Normal. Și încerc să-l înțeleg pentru că și pe mine mă enervează lucruri. Stă cu soacra în casă, ceea ce nu e chiar cel mai plăcut lucru. Are momente în care răbufnește și el, dar e normal. Până la urmă suntem oameni! Chit că noi avem spațiu foarte mult, ni s-au restrâns din libertăți”, a declarat  Oana Roman, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Chiar dacă au fost nevoiți să renunțe la activitățile obișnuite Oana și cei dragi ei încercă să își găsească noi ocupații. (VEZI ȘI: CE GEST A FĂCUT MARIUS ELISEI PENTRU OANA ROMAN LA SCURT TIMP DUPĂ CE S-AU ÎMPĂCAT. VEDETA A RĂMAS IMPRESIONATĂ. “EU DOAR AM…”)

„Facem ce face toată lumea în momentul acesta! Gătim, facem curat și iarăși și iarăși. Iza face fișe, colorează, ne jucăm prin curte… Nu am reușit să devin influencer pe Instagram, dar ea va fi cu siguranță un mare influencer. Își va face vlog”, a mai spus Oana Roman.