Oana Roman, declarații fulminante la adresa lui Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violarea minorelor: “Nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii”

Publicat: 02/06/2020 | 17:46

Oameni simpli, vedete și politicieni sunt indignați de mesajul video al lui Alexandru Bălan în care a instigat la violarea minorelor. Printre persoanele publice de la noi care au reacționat se numără și Oana Roman care a făcut declarații fulminante la adresa vloggerulul. Bărbatul de 28 de ani este în prezent anchetat de Poliția Capitalei pentru fapte de instigare la violarea minorelor, după ce a povestit o experienţă personală pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Citește și: Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violarea minorelor, regretă ce a postat pe YouTube. “O glumă extraordinar de proastă!”

Oana Roman, declarații fulminante pentru Alexandru Bălan, vloggerul care a instigat la violarea minorelor

Oana Roman i-a trimis un mesaj dur lui Alexandru Bălan și i-a mărturisit că este terifiată, pentru că el nu înțelege dimensiunea dezastrului pe care l-a provocat prin gestul său revoltător unor copii. Cunoscut sub numele de “Colo”, vloggerul are peste 850.000 de abonați pe canalul său de YouTube.

“Eu am urmărit răspunsul tău. Din poziția unui om cu masterat la Sorbona, dar și de om care duce o viață publică de 30 de ani, adică probabil dinainte ca tu să te naști, spun așa: vocabularul este redus la nivel de clasa a doua, maxim! Fata mea, la șase ani, face acorduri corecte, tu nu. Tonul nu este credibil. Adică, se vede că vorbești doar ca să nu îți facă aștia dosar, dar nu crezi ce spui.

M-am hotărât să închid definitiv accesul copilului meu la YouTube. Pentru că, dacă asta se promovează acum, sunt terifiată. Tu sigur dormi bine noaptea, pentru că nu înțelegi dimensiunea dezastrului pe care îl provoci unor copii, tu și alții ca tine. Eu însă dorm cu grijă, pentru că ce vine după mine, ca generație, este o nenorocire”, a mărturisit fiica fostului premier pe celebra rețea de socializare.

Oana Roman a publicat mesajul primit în privat de la Alexandru Bălan

În această după-amiază, vedeta a urcat pe Instagram Stories răspunsul pe care vloggerul i l-a trimis în privat. Și, după cum puteți observa în galeria foto a articolului, Oana Roman a făcut un apel prin care încearcă să găsească soluții prin care părinții să își protejeze copiii de astfel de situații… apărute pe platformele de socializare.

Oana Roman a făcut public răspunsul primit în privat de la tânărul vlogger, Alexandru Bălan © Instagram Stories
Oana Roman a făcut public răspunsul primit în privat de la tânărul vlogger, Alexandru Bălan © Instagram Stories

Află și: Vloggerița Mimi fumează țigară CBD cu extract de cannabis și dă sfaturi tinerilor. “Nu ai nevoie de diplomă. Sunt atâția oameni care…”

Alexandru Bălan, anchetat de Poliția Capitalei pentru fapte de instigare la violarea minorelor

“În urmă informaţiilor apărute în media, cu privire la anumite declaraţii ale unui bărbat ce activează în zona online, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti s-a sesizat din oficiu şi a demarat verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat Poliţia Capitalei ieri, relatează Digi24.

Verificările au început după ce tânărul a afirmat într-un videoclip postat pe YouTube, cu referire la adolescente, că unele dintre ele merită “să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi, să le pui piciorul pe faţă”.

Alexandru Bălan: “Sunt de 6 ani cu o fată, niciodată nu am ridicat mâna la ea”

Ieri seară, Alexandru Bălan a urcat pe canalul său de YouTube un vlog care se numește “Îmi cer scuze!” și în care îşi explică gestul şi spune că regretă situația. În vârstă de 28 de ani, vloggerul a mai subliniat că este într-o relație de șase ani și în tot acest timp nu a fost violent cu iubita lui.

“(…). Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire. (..)

Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial. (…). Acum conştientizez toate aceste lucruri (…)”, a declarat Alexandru Bălan în clipul de mai jos.

Ulterior, el a anunţat că are nevoie de o pauză şi că intenţionează să schimbe conţinutul de pe canalul său de YouTube.